Allmänt

Lyko ♥ balsammetoden

lyko-se-loves-balsammetoden

Ingen kan väl ha missat Lykos egna serie prisvärda och väldoftande produkter? Alla funkar tyvärr inte med balsammetoden och No Poo, men jag har plockat ut de tre som gör det:

Melon Sensation Extreme Volume Dry Shampoo

Din räddning när håret börjar bli ofräscht och livlöst. Detta torrschampo ser till att du kan känna dig fräsch i håret mellan tvättarna. Det absorberar omedelbart all överflödig olja och gamla produktrester, samtidigt som det ger extremt mycket volym och stadga.

Pris: 119 kr/200 ml

Butterfly Sensation Extreme Volym Dust

Nyckeln till volym, textur och matt yta. Med inspiration från fjärilarnas ultralätta vingar har vi tagit fram ett pulver som lyfter håret ändra från roten. Bort med den flottiga känslan! Detta pulvret ger dig en matt yta och skapar en fräsch textur i hela håret. Den inbyggda stadgan håller frisyren på plats hela dagen.

Pris: 119 kr/50 ml

Coco Papaya Sensation Salt Water Spray

Papaya Sensation ger dig alla fördelar av ett dopp i det stora blå och en förnimmelse av playan. Exotiska dofter, fräsch textur och underbar volym. Ta med dig beachen in i vardagen. Som ett extra plus har Papaya Sensation mer stadga än ett vanligt saltvattenspray.

Pris: 119 kr/200 ml

Lyko ♥ balsammetoden
5 (100%) 1 vote

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: