Allmänt

Resultatet av färgningen

brunett-ombre

Det har jag ju helt glömt av att visa! För ungefär en månad sen var det dags för uppfräshning av håret vilket händer typ 3 gånger om året. Har typ bästa hårkvaliteten, får aldrig kluvna toppar. Egentligen hade jag tänkt klippa av en bra bit och inte göra något alls med färgen för att jag gillade det som det var. Men istället blev det något helt annat!

Vi bestämde oss för att bättra på den naturliga ombrén jag hade sen innan. Camilla använde Schwartzkopf’s ekologiska hårfärg Essensity, hälften 10-45 och hälften 10-55 om jag minns rätt. Varma toner alltså, får jag kalla toner i håret ser jag bara helt rosa ut. Foliéslingor över hela håret och sedan färg direkt på topparna och luggen.

Efter att jag sköljt ur färgen kändes det sååååå ljust, haha! Fast man vänjer sig snabbt och jag är verkligen supernöjd med det. Blir bara snyggare när det blir lite utväxt på det också. Camilla är verkligen grymt duktig på färg 

nyklippt

Resultatet av färgningen
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Christina 10 april, 2016 at 14:10

  Hej vad fint det blev!
  färgade du håret ljusare? Vet du något om olaplex? Vill så gärna bli ljusare i håret..:)

  • Reply Stina 18 april, 2016 at 11:07

   Det är min frisör som fixat och trixat. Men hon brukar ljusfärga håret med Schwarzkopfs färger, tror vi använde en 9 eller 10 här med varm nyans. Olaplex har jag inte provat själv men det ska vara helt fantastiskt tydligen! Så prova du om du har möjligthet, du blir säkert nöjd :-)

   Kram Stina

 • Reply Elisa Skovdal 28 december, 2016 at 09:43

  Hej Stina. Jeg er en 48 årig kvinde fra Danmark der er rigtig glad for din side – har ikke kunnet finde nogen i Danmark der skriver så godt om Balsammetoden som du :-)
  Jeg vil høre dig om du kender til nogle permanente hårfarver man kan bruge med balsammetoden.
  På forhånd tak
  Elisa

  • Reply Stina 3 januari, 2017 at 12:22

   Hej Elisa,

   Vad kul att du gillar sidan. Jag vet inga godkända permanenta hårfärger tyvärr. Det enklaste är om färgar som vanligt men hoppar över efterbehandlingen och tvättar håret med ett sista-schampo efter färgningen. Sedan kan du fortsätta som vanligt med balsammetoden.

   Kram Stina

  Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: