Recenserat

Besviken på…

essie-grow-stronger

För ett tag sen skrev jag ju att jag skulle börja använda Grow Stronger från Essie på mina naglar. Sen dess har det suttit på konstant antingen under ett vanligt nagellack eller ensamt.

Tyvärr måste jag säga att jag är riktigt besviken! Det har inte blivit någon skillnad alls på naglarna, de är lika sköra som vanligt och jag ser ingen skillnad varken i styrkan eller att de skulle flisa sig mindre. Tråkigt nog. Positivt med lacket är att det är väldigt drygt och att när man har det ensamt på naglarna så får de sig en fin rosa finish. Men vill man ha det finns ju bättre lack att använda.

Har du testat Grow Stronger från Essie?

Besviken på…
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Elin 26 februari, 2014 at 16:39

  Gud, håller verkligen med! Jag har också riktigt svaga naglar som skivar sig, och det har inte stärkt mina naglar ett dugg, inte långsiktigt men inte heller när jag har haft det på har jag tyckt att de känns starkare.. Synd.

  • Reply Stina 2 mars, 2014 at 16:49

   Det är tråkigt att de släpper produkter som inte funkar.. Vad är poängen liksom? Men jag fortsätter leta efter det ultimata stärkande lacket :-) Kram

 • Reply Jennifer 28 februari, 2014 at 10:00

  Hej! Såg att du skrev att du hade sköra naglar, använder du nagelsax eller dilar du dem? Det har en ganska stor betydelse, om du inte har en glasfil, köp det! Det är det enklaste sättet att få starka naglar :)
  Nattstad.se/Nailsbyjennifer

  • Reply Stina 2 mars, 2014 at 16:53

   Gör både och! Har en glasfil hemma men är lite dålig på att använda den varje gång. Ska försöka bli bättre på det, tack snälla för tipset! :-) Kram

 • Reply Amanda 25 januari, 2016 at 06:45

  Första gången funkade den inte för mig heller, men nu har jag fått jättefina naglar. Men detas millionnails är helt fantastisk, testa den istället ?

  • Reply Stina 25 januari, 2016 at 14:12

   Tack för tipset! :-) Kram

  Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: