Recenserat

Boots No7 Beautiful Skin Cleansing Water

no7-cleansing-water

Måste bara berätta för er om den grymma produkten! Fick för ett tag sen ett utskick om micellär rengöring från Boots No7, Cleansing Water. Att rengöringen är micellär betyder att den innehåller laddade partiklar som drar till sig smuts, smink och andra orenheter. Ett ”vatten” som ska ta bort smink alltså? Jaha, det låter spännande tänkte jag och var så klart tvungen att testa.

Sagt och gjort, produkten dök upp här hemma och efter dagens slut när sminket skulle av plockades den fram. Det första som slog mig är att den har en väldigt smidig pumpkork som man genom att vrida lite åt sidan kan låsa. Perfekt om man har den i en väska och inte vill ha rengöring överallt.

Några pump av rengöringen på en bomullsrondell och sen gick jag loss på sminket. Döm till min förvåning när sminket bara ”smälte” bort. Två stycken rondeller och all foundation, rouge, maskara och brynfärg var borta. Hade inga större förhoppningar på produkten men blev verkligen positivt överraskad! För testandets skull smorde jag inte in huden med något efter rengöringen utan gick och la mig. På morgonen möttes jag av en jättefräsch hud som inte reagerat dåligt alls, tvärtom. Trots att jag har en känslig hud som reagerar på nästan allt. Stort plus för det!

Passar dig som:

– Vill ha en bra rengöring som samtidigt är mild mot huden.
– Har en känslig hud.
– Vill kunna använda samma rengöring till ögonsminket som resten av ansiktet.

Cleansing Water finns att köpa på Apotek Hjärtat.

Boots No7 Beautiful Skin Cleansing Water
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Boots Botanics | Stina Markan 5 februari, 2014 at 23:55

    […] det ska bli väldigt kul att testa alla tre, speciellt eftersom jag blev så himla nöjd när jag testade en av Boots rengöringar. Masken som är negativt laddad för att dra till sig orenheter låter ju […]

  • Reply Hydra Végétal Micellar Water från Yves Rocher | 20 mars, 2014 at 15:48

    […] att rengöringen från Boots tog slut så bestämde jag mig för att testa den här varianten från Yves Rocher. Hydrating […]

  • Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: