Recenserat

Utvärdering av Boots Botanics

boots-botanics

Nu har det gått ungefär en månad sen jag fick hem produkter från Boots Botanics och jag tänkte att det var dags för en utvärdering!

All Bright Hydrating Night Cream

Hudkrämen i serien har jag varit jättenöjd med! Det absolut bästa tycker jag är att den verkligen sjunker in i huden och inte lämnar någon hinna som kladdar av sig på hår, kuddar och så vidare. Morgonen efter vaknar man med fräsch hud som fått sig en liten lysterboost!

All Bright Cleansing Toner

Det första som slog mig när jag testade den här tonern var doften av alkohol som känns tydligt… Kanske inte något för en torris alltså. Jag använder ju alltid ett micellärt vatten för att ta bort sminket och då känns det faktiskt bra att använda den här direkt efteråt, för att få bort det sista och fräscha upp.

Shine Away Ionic Clay Mask

”Mirakelmasken” som innehåller negativt laddade joner vilka ska dra ut orenheterna ur huden. Funkar det? Till viss del skulle jag vilja påstå! Jag har bara hunnit använda den två gånger och då direkt efter rengöring. Efter att masken tvättats bort tycker jag faktiskt att orenheterna kommit till ytan. Masken tar ju inte bort dem utan man får använda exempelvis en sån här (inte fingrarna!) för att ta bort dem ordentligt. Kanske funkar det ännu bättre om man använder masken efter en dusch när huden värmts upp och är mjuk.

Alla tre rekommenderas varmt alltså med extra plus för nattkrämen och masken! Har du testat någon av dem?

Boots Botanics finns att köpa på exempelvis Apoteket Hjärtat.

boots-botanics

Utvärdering av Boots Botanics
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: