Recenserat

Yves Rocher Nutri-Repair Conditioner

yves-rocher-nutri-repair-conditioner

Vill du ha ett balsam som ger mycket vård till ett grymt bra pris? Då tycker jag du ska kika närmare på Nutri-Repair Conditioner från Yves Rocher.

Jag skulle säga att det ligger ett snäpp ovanför Avocado Oil & Shea Butter från Garnier Respons,  ett balsam som jag vet att många tycker om. Lite mer vårdande och återfuktande helt enkelt. Balsamet är godkänt för balsammetoden, fritt från silikoner, parabener och färgämnen, berikat med både jojoba- och mandelolja. Enkelt att applicera och doftar gott!

Yves Rocher produkter hittar du i deras webshop eller i deras butiker.

Yves Rocher Nutri-Repair Conditioner
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Alice 14 januari, 2014 at 00:42

  Hej Stina! Hade en fråga om den senaste inpackningen från Matrix som du rekommenderade. Precis som du, känner jag att mitt hår behöver mer fukt än oljor och blev därför sugen på att testa den. Men det jag undrar är varför du vill ha den som heter ”strenghtening” och inte ”mosturising” som även Matrix har inpackningar som heter i samma serie, med tanke på ditt inlägg om att hår som är torrt och behöver fukt INTE ska ha produkter som heter ”strenghtening” eller ”repairing” för att det kan göra håret torrare. Undrar alltså bara hur detta kommer sig, hoppas du förstår vad jag menar:)

  Tack för en bra blogg! /Alice

  • Reply Stina 15 januari, 2014 at 22:29

   Hej Alice,

   Jag köpte den mest för att jag visste att den var godkänd för balsammetoden. Sen stämmer det inte alltid att en produkt som heter strengthening innehåller proteiner, det kan skilja så därför är det bäst att kolla innehållsförteckningen. Ska kika på Matrix andra inpackningar och ifall deras fuktgivande sort är godkänd kan det hända att jag testar den härnäst :-)

   Kram Stina

 • Reply Godkända Produkter för Balsammetoden – Del 2 (balsam) | Stina Markan 4 februari, 2014 at 03:13

  […] Nutri-Repair Conditioner (recension) […]

 • Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: