Fredagsinspiration

#100happydays

100happydays

Har du sett filmen About Time? Den handlar om en ung kille som upptäcker att alla män i hans familj har förmågan att resa bakåt i tiden. Jag ska inte avslöja för mycket av handlingen men det finns en väldigt fin scen närmare slutet av filmen där han berättar hur han använder tidresandet för att få ut så mycket som möjligt av livet. Först lever han dagen som vanligt och när kvällen kommer reser han tillbaka till samma morgon och lever om dagen på nytt, men denna gången gör han det som om det vore hans sista. Helt enkelt genom att uppskatta de små fina sakerna som man lätt missar första gången…

#100happydays är en utmaning som går ut på att man varje dag under 100 dagar tar en bild på något som gör en glad för dagen och delar med sig av den. Visst är det ett bra initiativ? Det är så simpelt och lätt att sprida lite glädje. Jag tror också att genom att uppmärksamma de saker som gör en lycklig så kan det hjälpa en att känna sig lite bättre de dagar som man inte känner sig på topp. För ingen människa kan vara glad HELA tiden, då hade man ju inte uppskattat de bra stunderna. Men man kan göra de dåliga stunderna så bra som möjligt!

Andra som har varit med i #100happydays från början till slut har upplevt att de:

  • Börjat uppmärksamma vad som gör dem glada varje dag.
  • Känner sig på bättre humör varje dag.
  • Får mer komplimanger från andra människor.
  • Förstår vilken tur de har som lever det liv de gör.
  • Blir mer optimistiska.
  • Hittat kärleken.

För att vara med i utmaningen så är det bara att börja ta bilder på det som gör dig glad i just ditt liv. Glöm inte att använda hashtaggen #100happydays för att dela med dig till andra och sprida glädjen vidare!

#100happydays
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: