Om Stina

Jag har alltid valt att följa mina drömmar och gå min egen väg i livet, även om det kanske inte har varit den lättaste vägen att gå alla gånger. Men jag är en perfektionist som lägger ner både mitt hjärta och min själ i allt som jag gör, och idag jag är så lyckligt lottad att jag kan kalla det jag älskar för mitt jobb. För jag älskar verkligen kärleken.

Jag vill att fotografi ska vara något mer för er än bara en sak att kryssa av från checklistan på bröllopsdagen. Jag kommer att göra det till en upplevelse för er två som gör att ni kommer att bli ännu mer kära i varandra. Jag kommer att fånga era ögonblick av ömhet, skratt, lyckotårar och allt annat som hör kärleken till. Det stökiga, det högljudda och det tysta. De stunder som är oplanerade, de som ni är där för och de som ni missar. Ni kommer att få de uppställda bilderna med släkt och alla detaljer. Men låt oss fånga det som verkligen är kärlek.

Som bröllopsfotograf ger jag mina par en personlig skräddarsydd upplevelse och känslosamma bilder med mycket värme. Om du vill veta mer om mig eller vad jag gör så är du är alltid varmt välkommen att skicka en förfrågan eller ta kontakt med mig på Instagram.