Allmänt

ACO Solkräm för Ansiktet SPF 25

Nu var det ett par dagar sen jag hann med att skriva något. Jag har precis haft upplärning för en ny tjänst vilket har ätit upp ungefär all min tid, vilket bloggen fått lida för. Men nu till veckan tar jag nya tag och ska se till att skriva något läsvärt! Kanske en ny del i sminkskolan?

Vädret har ju i alla fall varit kanonbra här i Göteborg. Det känns som om sommaren redan är här! Själv sminkar jag mig mindre mot sommaren, det känns bara flottigt med mycket smink i solen tycker jag. Något som jag dock blir jättenoga med är solskyddsfaktorn, det hoppas jag ni också blir. Många tänker inte på att vårsolen är väldigt stark och det är lätt att bränna sig efter bara en kort tid i solen, speciellt när huden inte är van efter denna långa vinter vi haft.

Jag brukar använda ACO’s Solkräm för Ansiktet med SPF 25 (finns även i SPF 15). Kostar 109 kr för 60 ml vilket är helt okej. Den innehåller kemiska filter, alltså ingen titanium eller zink oxid vilket betyder att man inte behöver oroa sig för eventuella nanopartiklar som det har diskuterats om.

Så här säger ACO själva:

Solskyddskräm speciellt anpassad för ansiktet. Innehåller kemiska filter och skyddar mot både UVB/UVA-strålning. Mjukgör och återfuktar och innehåller vitamin E. Extra vattenresistent och oparfymerad. Fetthalt 12%.

Vad har ni för solskydds-favoriter?

ACO Solkräm för Ansiktet SPF 25
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: