Allmänt

Beställning från iHerb.com

iherb-rabattkod

Har du inte upptäckt iHerb ännu? Då har du något att se fram emot! iHerb är en amerikansk webshop som säljer naturliga skönhetsprodukter, mat, kosttillskott, djurtillbehör med mera. Lite av varje alltså! Jag har mest kikat in skönhetsavdelningen och där hittar man MASSOR med roliga saker. Produkterna är naturliga och många innehåller också fairtrade-ingredienser. Allt till grymt bra priser.

Det finns så mycket att välja bland men efter lite betänketid bestämde jag mig för att klicka hem:

Everyday Shea Moisturizing Conditioner – ett balsam baserat på sheasmör. Väldigt vårdande och kommer säkert räcka hur länge som helst med tanke på hur stor flaskan är. Fräsch doft av mint blandat med vanilj.

Giovanni Direct Leave-In Conditioner – det är väldigt få leave-in balsam som är godkända för balsammetoden så när jag hittade det här var jag tvungen att beställa hem och testa.

Hugo & Debra Naturals Essential Mist Vanilla & Sweet Orange – en naturlig body mist utan alkohol. Vanilj är ju min favoritdoft och tillsammans med söt apelsin doftar det underbart!

Fraktkostnaden var väldigt billig med bara $8. Nästan som när man beställer här hemma i Sverige. Det tog bara 3 dagar innan jag hade paketet här med bud till dörren. Sjukt snabbt för att komma från USA!

Avslutningsvis kan jag säga att jag är jättenöjd med köpet och det kommer nog bli många fler i framtiden! Om du vill lägga en egen beställning så kan du använda koden DCN902 och få $5 rabatt på din order. Handlar du för mer än $40 får du hela $10 rabatt!

Har du handlat från iHerb nångång? Vilken är din favoritprodukt?

 

Beställning från iHerb.com
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Alice 26 februari, 2014 at 14:29

  Har du hunnit testa dessa produkter än och vad tycker du? Är speciellt intresserad av leave-in balsamet! Kram

  • Reply Stina 2 mars, 2014 at 16:49

   Jo, jag har dock blivit så himla nöjd med det vanliga balsamet att jag inte riktigt behövt använda leave-in balsamet. Ska ta tag i det och återkomma :-) Kram

 • Reply Settan 28 maj, 2016 at 06:58

  Hej! Använder du balsamet som vårdande eller som tvättschampo?

  • Reply Stina 30 maj, 2016 at 10:08

   Hej Settan,

   Detta använde jag som vårdande :-)

   Kram Stina

  Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: