Allmänt

Brooke Shields

Brooke Shields är en skådespelerska som de flesta känner igen, hon är känd från bland annat Lipstick Jungle och Kära Susan. Hon har också jobbat som modell och fick mycket uppmärksamhet för sin replik ”Want to know what gets between me and my Calvins? Nothing”. i en Calvin Klein reklam.

När det kommer till skönhet är Brooke känd för sina oplockade bryn. Nu för tiden är de visserligen lite mer välplockade men hon har fortfarande kvar sin fina form. Resten av hennes smink har följt modet så vill du kopiera hennes look är det brynen du ska satsa på.
Brynen är väldigt viktiga för de hjälper till att rama in ansiktet. Att fylla i eller färga brynen kan till och med ge ett litet ”mini-ansiktslyft”, speciellt om man har väldigt ljusa bryn som inte syns annars.
Färga brynen
Om man färgar brynen slipper man fylla i dem varje dag och kan samtidigt färga fransarna vilket gör att man även kan skippa maskaran. Det är jättesimpelt att fixa hemma, köp ett kit hos din närmaste återförsäljare och följ instruktionerna i förpackningen. Känner du dig lite osäker så kolla med din frisör om hon/han kan fixa det nästa gång du klipper dig.
Lägg ifrån dig pincetten
Om du tillhör dem som plockar brynen i tunna streck, låt dem växa ut och plocka dem sedan i en mer naturlig form, det gör mer för ditt ansikte.  Vilken form som passar dig bäst beror helt på hur dina bryn ser ut, men en bra utgångspunkt är att låta brynet vara jämntockt till dit det börjar slutta neråt och därifrån plocka ett lite tunnare avslut.
Hålla brynen på plats
Om man har bryn med strån som lägger sig huller om buller kan det vara bra med lite extrahjälp att hålla dem på plats. Du kan använda antingen vaselin, hårspray eller brynvax (eller bryngele). Lägg lite vaselin eller brynvax på ovansidan av handen, ta en gammal ren maskaraborste som du gnuggar in produkten i, sedan borstar du igenom brynen med samma maskaraborste så dom ligger där du vill ha dem. Använder du hårspray så sprayar du istället direkt på maskaraborsten innan du borstar rätt brynen.
Brooke Shields
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: