Allmänt

Cacao Collection

yves-rocher-hand-cream-cocoa

Har ni börjat tänka på julklappar ännu? Yves Rocher har släppt en julkollektion som jag tror att många skulle uppskatta att få under granen. Tänk dig produkter som doftar precis som chokladpraliner fyllda med hallon, apelsin och pistasch. Yum! I kollektionen ingår duschgel, handtvål, kroppsolja, handkräm, kroppslotion, läppbalsam och doftljus, så varför inte plocka ihop ett eget litet kit? Riktigt bra priser är det också!

Jag har testat två av handkrämerna, hallon och apelsin. Om du gillar romerska bågar kommer du älska apelsinvarianten och den andra doftar precis som mörk choklad med hallon. Det är nästan så att man hellre hade ätit upp dem! De återfuktar bra och lämnar en lagom doft efter sig. Kanske inget för de allra torraste vinterhänderna, men funkar bra till vardags så att säga. Det bästa är att produkten går in helt och hållet i huden. Massor med plus för det, inget är väl jobbigare än en handkräm som kletar av sig överallt?

Kika in resten av Cacao Collection hos Yves Rocher.

Cacao Collection
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Emelie 23 november, 2013 at 13:21

    Sv: Kanske skulle sagt till att jag länkade dina inlägg! :) Tycker det var jättebra inlägg du gjorde om godkända produkter för balsammetoden! :)

  • Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: