Allmänt

En doft av vanilj

vanilla-body-mist-body-shop-yves-rocher

Det är min absoluta favoritdoft of all time. Härligt söt, krämig vanilj. Mmm, kan inte få nog! Förr använde jag alltid parfym men nu har jag gått över till att bara använda body mist. Apropå parfym, har ni ändrat er smak vad gäller parfymer genom åren? Parfymer som jag älskade förr kan jag dofta på idag och inte alls känna likadant för som då, nu doftar de knappt gott längre. Konstigt ändå att det kan ändra sig så mycket?

Gillar ni vanilj lika mycket som jag gör så finns det två body mists ni måste testa.

The Body Shop Vanilla Body Mist är min signaturdoft, jag bär den varje dag och kommer nog aldrig tröttna! Doftar klassiskt varm vanilj, söt men inte sliskig och sitter kvar hela dagen.

Yves Rocher Vanilla Gold är en del av årets julkollektion. Slutsåld på nätet men har man tur kanske den finns kvar i någon butik. Doftar mer vaniljkola än TBS variant, lite lyxigare helt enkelt. Definitivt värt ett köp! Yves Rocher har också en mist med klassisk vaniljdoft.

En body mist kan användas tillsammans med en parfym och då skapa en doft i flera lager. En body mist som doftar vanilj kan ge parfymen mer värme och sötma.

En doft av vanilj
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: