Allmänt

L’Oréal Våren 2011

I vår bjuder L’Oréal på en hel del godbitar som är värda att kika närmare på! Först ut är en ny ögonskugga som heter Color Infallible.

Dessa skuggor är speciellt formulerade för att vara extra hållbara, så de är kanonbra ifall man annars har problem med att skuggor lägger sig i veck på ögonlocket. Formulan är väldigt krämig så trots att det är lösa skuggor är de väldigt enkla att jobba med. Ett tips är att inte använda penslar då de kan smula utan använd istället fingrarna eller gamla hederliga applikatorer med skumgummi.

Finns i 8 härliga färger och några fler kommer under våren.

Pris: 109 kr

Den gamla maskaran Lash Architect har fått ett efterföljare i Lash Architect 4D. Detta nytillskott på maskarahyllan bygger med hjälp av fibrer både längd och volym samt ger fransarna böj och defenition. Borsten är rätt så nätt med ganska hårda strån, så det är lätt att få tag på alla fransar.

Finns i svart (ej vattenfast). 

Pris: 169 kr

Det omtyckta solpudret Glam Bronze kommer i vår i en ny variant. Puderkakan är uppdelad i tre färger, två stycken vanliga bruna och en rosa, alla tre med fint lyster i sig. En given produkt att matcha sommarbrännan med. Använd den precis som ett vanligt solpuder eller varje färg för sig. När man fått lite färg är den ljusa kanonfin att använda som highlighter på kindbenen.

Kika efter färg nr 201.

Pris: 139 kr

Precis som de nya skuggorna är Infallible Brush Foundation formulerad för att vara extra hållbar. Den ger ett matt resultat och passar bra till de som har normal till fet hud. På huden känns den krämig men inte tjock och visst håller den bra, men använd gärna ett puder efteråt för att få ännu bättre effekt. Precis som med lösa foundationborstar är det viktigt att man håller rent dem, tvätta med diskmedel 1 gång i veckan.

Finns i 5 färger.

Pris: 175 kr

L’Oréal Våren 2011
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: