Allmänt

Paket från Clinique

bestallning-fran-clinique

För ungefär en månad sen skrev jag om Cliniques nyöppnade svenska webshop och härom veckan dök min beställning därifrån upp är hemma. Visst tog det lite tid att få beställningen men det var ingenting som störde mig personligen. Räknade nästan med att det skulle bli så eftersom trycket säkert var högt med alla nya ordrar. Hur som helst, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Med i paketet fanns ett av de omtalade Cheek Pop rougen (jag valde färgen Ginger Pop) och ett Chubby Stick Intense (där valet tillslut föll på färgen Curviest Caramel efter noggrant googlande). Eftersom ordervärdet hamnade på över 500 kr följde det med tre stycken små varuprover; High Impact maskara, Pore Refining Solutions Correcting Serum och Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment. Alla tre ska bli spännande att testa!

Det var inte slut där utan paketet innehöll också en extra gåva! En jättesöt Clinique-burk som innehöll små förpackningar av Superdefense 20 SPF Daily Defense Moisturizer, Take the Day Off Makeup Remover, Superbalm Moisturizing Gloss i färgen Raspberry och så High Impact maskara.

Helt klart ett väldigt roligt paket att öppna! Är väldigt nöjd med alla proverna som följde med och det är verkligen ett bra sätt att testa produkter man är nyfiken på. Blev väldigt nöjd med det jag själv beställde också, smink har ju annars en tendens att vara lite lurigt att beställa på nätet just när det gäller att färgen ska bli rätt.

Är det någon produkt du är sugen på att läsa om först?

clinique-cheek-pop-gingerHur fint var inte det här rouget? Ginger Pop heter färgen.

clinique-gavaGåvan som följde med innehöll generösa produktprover.

Paket från Clinique
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: