Allmänt

Red, she said!

 

Rött är helt rätt färg att ha i svallet just nu. Och det är dessutom otroligt snyggt, vare sig man kör naturligare som Scarlett och Debra, mörkrött som Rihanna eller riktigt intensivrött som Hayley Williams. Är själv sugen på att färga håret körsbärsrött, men gillar min naturliga färg alldeles för mycket. Men man blir ju onekligen sugen!

Glöm inte sköta om ditt röda hår ordentligt, rött är den färg som bleknar snabbast. Revlon har en jättebra ”färgbomb” (Nutri Color Creme) som ger hårfärgen extra liv, kostar ca 170 kr hos närmaste återförsäljare. Finns i massor med olika färger men till rött hår funkar ”Mahogany” och ”Fire Red” kanonbra.

Färgbomber

Red, she said!
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply naomi 5 april, 2011 at 23:47

  vet du var man kan köpa revlon färgbomb? finns de bara på internet eller har affärer eller frisörer också dom? :)

  • Reply Stina 6 april, 2011 at 11:25

   Det beror ju lite på var du bor någonstans men här i Göteborg kan man köpa dem bland annat på NK och frisörbutiker som till exempel Bellbox.

 • Reply Lindha 29 september, 2015 at 13:36

  Hej!
  Funkar den här färgbomben om man ska köra balsammetoden? :)

  • Reply Stina 5 oktober, 2015 at 21:50

   Hej Lindha,

   Tyvärr inte, men det finns en godkänd färginpackning från Davines du kan använda. Titta i listan över godkända balsam så finns den med i ett par olika färger.

   Kram Stina

 • Reply Felicia 11 januari, 2016 at 17:33

  Hej! Vilken röd färg rekommenderar du att man färgar med om man vill ha mörkrött hår? (kanske inte lika rött som Rihanna på bilden, men ändå mörkt). Jag har brunt naturligt och det är det jag ska färga från.

  • Reply Stina 13 januari, 2016 at 11:21

   Hej Felicia,

   Schwarzkopf Brilliance 842 Cashmere Red kan du använda till exempel. Men vågar inte svara på hur mörkt röd den blir, det beror på din egna bruna hårfärg idag. Är den väldigt mörk kan du behöva ljusa upp den ett steg eller två. Är du osäker är det alltid bäst att gå till en frisör. Lycka till!

   Kram Stina

  Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: