Allmänt

Solblekt

Efter-bild (glömde helt bort att ta en före-bild)

Har varit på besök hos bästa frisören Camilla idag och färgat håret. Hon ville experimentera lite grann och fick fria händer. Jag har inte färgat håret på många år eftersom jag är nöjd med min naturliga varma ljusbruna färg. Dock brukar den bli lite orangetonad i topparna vilket inte är jättepopulärt om jag ska vara helt ärlig.

Hon valde att göra en ljusfärgning med en askig nyans (12.111 om jag inte minns fel) som börjar under benan och går ut i längderna samt ett par slingor närmast ansiktet. Det ser precis ut som om håret har blivit solblekt och det smälter in jättefint. Är så himla nöjd!  Eftersom benan lämnades orörd blir det inte heller någon synlig utväxt och det är ju perfekt.

Är du också sugen på en riktigt snygg färgning (eller kanske ett klipp?) finns Camilla på Salong OSS i Göteborg. Tänk bara på att boka i god tid, det är fler som upptäckt denna skatt i frisörjungeln!

Nu ska jag krypa ner i soffan och kurera mig inför morgondagen då det bär av mot Helsingborg för jobb. Hoppas på att min hals blivit bättre och rösten kommit tillbaka tills dess.

Solblekt
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: