Allmänt

Trendspaning: Iriserande nagellack

isadora-opalescent

Isadora, vårt svenska märke som är väldigt snabba på att snappa upp trenderna i skönhetsvärlden släpper i veckan den nya nagellackskollektionen Opalescent Nails. Kollektionen består av fem lack som vid första anblick ser väldigt mesiga ut, i alla fall för mig som föredrar lite mer färg.

Jag vet inte om Isadora tänkt sig att man ska använda lacken för sig själva, men i och med att de har en halvtransparent bas kommer de verkligen till sitt rätt som layering-lack, det vill säga över en annan färg, gärna svart. Bilderna i deras blogg talar för sig själva tycker jag. Speciellt Mother of Pearl blev jag sugen på, vilken är er favorit?

illamasqua-hemlock-opi-firefliesTvå andra iriserande lack: Illamasqua Hemlock och OPI Fireflies

Trendspaning: Iriserande nagellack
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Eva på IsaDora 10 januari, 2013 at 08:35

  Tack för ett trevligt inlägg! Vi har på catwalkerna sett mycket skira iriserande lack, därav tänker vi att man ska kunna använda dem för sig själv. Men de är också väldigt snygga ovanpå ett svart lack, eller varför inte ett vitt? :) /Eva på IsaDora

  • Reply Stina 10 januari, 2013 at 14:06

   Hej Eva,

   Tack själv! Misstänkte att det var så eftersom det är så ni marknadsför dem. Det är hur som helst väldigt roligt med lack man kan använda på flera olika sätt tycker jag. Över en vit bas kan de nog bli väldigt snygga, tack för tipset! :-)

   Kram Stina

 • Reply Marie M 24 februari, 2013 at 10:20

  Hej Stina!

  En fråga angående nagellack: Ska man förvara dem i kylskåp? Vissa gör det. Är det rätt?

  Hälsningar Marie

  • Reply Stina 7 mars, 2013 at 17:00

   Hej Marie,

   Ingen aning om det är rätt eller fel faktiskt! Min mamma har alltid förvarat sina nagellack i sitt kylskåpet, jag har mina i mitt badrumsskåp. Har inte märkt någon skillnad på hur de har hållit sig :-)

   Kram Stina

 • Reply Marie M 10 mars, 2013 at 10:26

  Hej Stina. Jag sökte lite och hittade detta som låter rimligt: ”Ett nagellack bör förvaras svalt, mörkt och inte i närheten av en värmekälla.” En annan källa säger att kylskåp är fel men att nagellack ska förvaras mörkt men i rumstemperatur.

  Jag tror nu faktiskt att både för varmt och för kallt blir fel. Svalt borde vara bättre än kylskåpskallt!

  Hälsningar Marie

 • Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: