Allmänt

Uppdatera sminkväskan inför hösten

Guld är hett i höst..

Hösten närmar sig med stormsteg (eller är den redan här?), brännan försvinner sakta men säkert och det är dags för nya sminktrender!

Metallic

Metalliska färger är helrätt på ögonlocken i höst och då allra främst guld. Just ögonskuggor i guld tycker jag är underskattade, guld framhäver alla olika ögonfärger väldigt fint och är lättmatchat.

Mörkare läppar

Bort med sommarens fruktiga gloss och in med mustigt bäriga läppstift istället. För att hålla det modernt, välj ett lättare stift med glans i, till exempel Shine Sensational läppstift i 360 från Maybelline. Ovan vid mörka färger? Dutta på läppstiftet med fingrarna för en diskretare färg.

Porslinshy

Under sommarn vill iallafall jag använda så lite foundation som möjligt, men till hösten kommer suget efter den perfekta porslinshyn. Glöm inte att komplettera din foundation med en primer för en bra grund och puder för en fin finish och bra hållbarhet.

Uppdatera sminkväskan inför hösten
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Carina (TotalBeauty) 28 augusti, 2011 at 02:12

  Vilken vacker ögonskugga, en av dina egna kan jag tänka mig :)

 • Reply Lisa Aruhsell 28 augusti, 2011 at 04:01

  Hej!
  Gud vad kul att just du hittat till min blogg – och ännu roligare att du har en jag kan följa! Jag är in på din webshop dagligen och dreglar över allt smink – skuggorna Louise och Mirella tillhör mina absoluta favoriter!

  Svar: Ha samma lack i flera dagar, går det ens? Det blir ju bortskavt redan på en dag på mina händer :( Har du något bra tips, är det någon produkt jag missat? Hur gör du? Någon speciell remover jag ska använda?

  • Reply Stina 28 augusti, 2011 at 09:49

   Carina: Precis, en väldigt metallisk skugga, ser ut precis som flytande guld på huden :) Kommer upp i shopen i veckan.

   Lisa: Vad roligt att höra :) Jo det går, mycket beror på kvaliteten på lacket samt ett bra över- och underlack. Jag som är lat använder aldrig det och mina brukar hålla sig fina minst två dagar, bättre märken fler dagar. Har på mig ett Essie-lack nu som är inne på sin tredje dag och det ser fortfarande fint ut :)

  Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: