Allmänt

Vinn en BB-cream från Lernberger Stafsing

vinn-bb-cream-lernberger-stafsing

Då tycker jag att vi kör igång månadens tävling! Priset denna gång blir en BB-cream för håret från Lernberger Stafsing. Jag har själv testat och gillar den väldigt mycket!

”Lernberger Stafsings revolutionerande BB Cream för håret! En vårdande leave-in kräm som minskar frissighet, återfuktar, skyddar, jämnar ut fjällskiktet på håret och dessutom ger en naturlig glans.

Denna BB Cream fungerar som både värmeskyddande och färgskyddande, och passar perfekt för alla hårtyper som behöver extra fukt, kontroll och vård!”

Gör så här:

Vad är ditt bästa hårstylingtips? Dela med dig i en kommentar.

För pluspoäng:

Gilla bloggen på Facebookfölj mig på Instagram eller på bloglovin’.

Tävlingen avslutas 24 juli. Lycka till :-)

Avslutad! Grattis Evelina till vinsten.

Vinn en BB-cream från Lernberger Stafsing
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Malin Svensk Björck 17 juli, 2014 at 13:35

  Hej!
  Mitt bästa styling tips är om man har längre hår som kan sättas upp i tofs.
  Nu har jag pixie cut och behöver inte göra nåt till vardags :-)
  Men när jag hade långt hår brukade jag tvätta håret på kvällarna.
  Men istället för att föna det torrt (vilket sliter på det) så låt jag det lufttorka lite. Sen drog jag ihop det i en tofs, delade den i två delar ovh tvinnade dom delarna lite löst. Sen satte jag ihop dom två delarna och tvinnade dom tillsammans lite löst och sen vred jag ihop det till en knut mitt på huvudet. Sen drog jag en tygsnodd över det.
  På morgonen var det bara att ta ur snodden och rufsa till håret. Ibland stylade jag det lite. Men som vardags frisyr var det perfekt!
  Ha en härlig dag !
  Mvh
  Malin

 • Reply Sissel 17 juli, 2014 at 15:23

  Mitt bästa stylingtips (som jag gör med mitt raka slitna blonda hår) är att efter tvätt försöka att inte sätta upp håret utan låta fet lufttorka och borsta ut lätt när det torkat. Använder liknande produkt som denna BB cream och vill verkligen testa den! Om jag sätter upp håret på kvällen snurrar/tvinnar jag håret för att undvika frissighet (som jag har mycket av).

  Följer redan dig överallt, har kört på BM ett bra tag nu och allt tack vare din blogg och tar alltid hjälp av dig med produkter :)

 • Reply Elin 17 juli, 2014 at 15:32

  Åh spännande! Mitt bästa hårstylingtips är att låta hårslingan man precis värmestylat svalna innan man rör det, båda när man plattar eller lockar. Jag vart alltid förbannad förut när jag lockat håret, fixade till det så det var lagom ”styrda” lockar och sen försvann direkt! Sen lärde jag mig att låta håret svalna helt och då blir det mycket mer hållbart :)
  Annars, för att få variation på håret i vardagen: sov med en eller två flätor så får man fint vågigt hår dagen efter :)

 • Reply Helena i Uppsala 17 juli, 2014 at 16:54

  Jag fixar till mammas, 86 år, hår när jag besöker henne, med papiljotter. Det blir också fint!
  Hennes mycket tunna hår skadas inte av värme utan får torka i luften.

 • Reply Evelina Å 18 juli, 2014 at 08:29

  Mitt bästa tips är att använda kokosolja över natten en gång i veckan. Jag drar ut oljan i håret (och sover med ett annat örngott för att undvika kladd). Nästa morgon tvättar jag håret med balsammetoden och voilà – supermjukt, glänsande hår som lockar sig jättefint! Jag sköljer dessutom alltid ur det sista balsamet med iskallt vatten, vilket jag också tycker jag mer glans åt håret.

  PS. Följer dig på Insta!

 • Reply Mia Haapaharju 18 juli, 2014 at 08:37

  Mitt bästa tips är att försöka vara så snäll som möjligt mot håret, inte tvätta allt för ofta, använda bra produkter och en bra bortse som inte sliter på håret. Jag har typiskt skandinaviskt hår, tunna fina hårstrån som det är svårt att få volym i. Då är torrschampo räddningen för mig, jag brukar faktiskt ha i lite torrschampo i håret efter att jag har tvättat det innan jag blåser håret torrt med hårfön. Jag upplever att jag får mer volym i håret då, och att det håller sig rent längre.
  Gillar på FB och följer på Insta :)

 • Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: