Allmänt

Vinn ett kit med shampoo och balsam från phc

vinn-phc-tavling

Oj, vad tiden går fort! Här tänkte jag att jag var duktig som bloggat nästan varje dag i mars och sedan börjar april med att jag knappt hinner sitta vid datorn. Men hur som helst, eftersom det nu blivit en ny månad tänkte jag att vi drar igång den med en tävling!

Vinsten består av ett kit med shampoo och balsam från märket phc. Båda produkterna är godkända för balsammetoden, men funkar precis lika bra om du tvättar håret på vanligt vis. De passar extra bra för dig som vill ha mer volym i håret och eftersom både shampot och balsamet innehåller keratin gör de också att håret känns fylligare. Dessutom doftar de riktigt gott!

Gör så här:

Vad vill du läsa mer om på bloggen? Dela med dig i en kommentar.

Tävlingen avslutas 16 april. Lycka till! :-)

Psst, glöm inte att gilla bloggen på Facebook och/eller att följa mig på Instagram för en extra vinstchans!

Avslutad! Grattis Ennie till vinsten!

phc-volume-shampoo-conditioner

Vinn ett kit med shampoo och balsam från phc
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Elin 9 april, 2014 at 16:24

  Kul! Jag skulle vilja läsa mer om tips på sminkningar, håruppsättningar och snygga naglar.. Balsammetoden och ”no poo” i övrig hudvård, smink m m är också intressant. I övrigt så har jag verkligen uppskattat dina fina bilder och övriga små tips om andra saker, typ ”godaste röran” och sådana! Kram

 • Reply Isabella 10 april, 2014 at 06:26

  Hej!
  Jag håller på att växa ut mitt hår igen efter att ha klippt det ”kort” (axellångt) för två år sedan. Som längst har jag haft midjelångt hår. Jag vill därför gärna ha tips på hur jag bäst tar hand om håret (jag har tjockt hår men rakt), om det är möjligt att få håret att växa snabbare samt värmeskydd (jag lockar håret ibland, kör inte balsammetoden men vill gärna ha värmeskydd i kräm/serum form).

  Mvh
  Isabella

 • Reply Paola 15 april, 2014 at 20:31

  Olika tema-makeuper är spännande! Dramatisk, 50-tal, midsommarfräsch, olika musikstilar – åh, det vore superkul :)

  GIllar på FB som Paola Allegrini.

 • Reply Ennie Kramer 16 april, 2014 at 16:45

  Åh det hade varit så härligt att få läsa mer om riktigt bra produkter inför sommaren! Allt från topp till tå, men framförallt hårprodukter då håret blir mer utsatt av sol och bad.
  Det hade jag sett fram emot! Och få fylla på badrumsskåpet.
  Vänligen Ennie Kramer

 • Reply Helena i Uppsala 16 april, 2014 at 19:12

  Det vore roligt att få läsa mer om en ung människas, dvs. ditt, företagande.

 • Reply Sissel 22 april, 2014 at 09:43

  Hej,

  Jag är ute efter ett sulfatfritt schampo inför en längre backpackresa i Asien. Dvs vill jag gärna att det ska vara drygt, gärna en större förpackning och inte allt för dyrt. Och jag har typiskt skandinaviskt hår, blont och ganska tunt/torrt.

  Är phc bågot som passar mig tror du? Är det sulfatfritt eller ett mer ”sista tvätten schampo”?

  • Reply Stina 25 april, 2014 at 16:36

   Hej Sissel,

   Schampot från phc är ett vanligt sista-schampo men om du vill ha ett sulfatfritt så kanske någon av sorterna från Naked Bodycare kan passa? Kostar ca 70 kr för en ganska stor flaska och jag tycker de är dryga. De finns med i listan över sls-fria schampon här på bloggen. Kram

  Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: