Allmänt

Wanties

wanties

Love in Paris är en söt liten skuggpalett från NYX. Färgerna känns helt rätt komponerade och den här kan definitivt bli en trogen följeslagare. Här syns varianten Madeleines and Macaroons.

Jag har fått många frågor om Blondinbellas produkter och huruvida de fungerar till balsammetoden eller inte. Tyvärr gör de flesta inte det eftersom de innehåller silikoner, men det nylanserade torrschampot är helt okej! Tydligen ska det dofta smörkola och det låter ju helt fantastiskt. Good To Go från Löwengrip Care & Color.

Jag vill ha ungefär allting från Make Up Stores nya kollektion Deluxe, men allra mest vill jag ha en Eyedust i färgen Sparkle och en Microshadow i färgen Thistle.

Amazing Grace från Philosophy är en av mina all time favorite parfymer. Med mjuka toner av blommor och en hint av musk doftar den helt enkelt perfekt… Senaste flaskan tog slut för några år sen och jag har inte köpt någon ny, mest för att det är lite pilligt att få tag i en, de säljs (vad jag vet) nämligen inte i Sverige. Ebay är ett säkert kort om du vill testa den!

Wanties
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: