Läppar

NYX Round Lipstick

nyx-round-lipstick

Läppstiftsförrådet var i behov av en påfylling och denna gången fick det bli ett par färger från NYX. Har hört mycket gott om dessa läppstift (Extra Creamy Round Lipstick) och var så klart sugen på att testa!

Som namnet avslöjar är dessa härligt krämiga att ha på läpparna. Hållbarheten är helt okej, vill man förbättra den kan man lägga på ett lager, bita av, pudra och sedan lägga på ett lager till. Det enda som är lite skumt med dem är doften. De luktar typ… citron? Har aldrig testat ett läppstift med den doften innan och det är lite ovant men det är en sån sak man vänjer sig vid

Färgerna ser väldigt lika ut på bilden men på läpparna ser man mer skillnad. Anledningen till att det blev så många nude-nyanser är helt enkelt att det är det vanligaste önskemålet som kunder har om vilken färg de vill ha på läpparna. Sen passar vissa nyanser bättre till blont, vissa till brunt och vissa till rött hår så det gäller att ha något som funkar till alla.

nyx-pumpkin-pie-circenyx-tea-rose-hestianyx-frappucino-pure-nude
NYX verkar vara lite svårt att få tag på i Sverige, speciellt dessa läppstift. Synd, eftersom märket har många guldkorn. Mitt tips är att kolla ebay, där hittar du flerpack av läppstift, pennor och allt annat du kan tänkas behöva för ungefär inga pengar alls. Deras stora ögonpennor är kanonbra som ögonskuggsbas till exempel.

nyx-round-lipstick-swatches

NYX Round Lipstick
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nyx älskare! 29 oktober, 2013 at 15:29

  NYX är ju jättelätt att få tag på! Dom har en helt egen butik i Gallerian i Stockholm. Sedan finns det på eleven, nelly, bangerhead, glamazon… listan kan göras lång! :)

  • Reply Stina 30 oktober, 2013 at 00:18

   Jag vet att de har sin egen butik i Stockholm men bor man i Göteborg blir det inte helt lätt att handla där. Av de återförsäljare som har NYX verkar inte en enda ha bland annat de här läppstiften, så jag skulle faktiskt säga att det är ett märke som är svårt att få tag på.

   Kram Stina

  Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: