Kollektioner & Nyheter

Nya produkter: Foundations & Lip balm

foundations

Efter många om och men är alla foundations färdigformulerade och här ovan ser du resultatet! Det finns fem olika nyanser i tre olika serier vilket ger femton färger allt som allt. De tre serierna heter Varm (gul underton), Kall (rosa underton) och Neutral (beige underton). De innehåller inte bismuth oxycloride, silikoner, oljor eller syntetiska tillsatser vilket gör att de passar även känslig hy. Tack vare det vårdande och läkande ämnet Allantoin kommer huden förbättras under användning.

Priset ligger på 149 kr/st och de levereras i 20g burkar med sifter och plombering. Hålen i siftern är ganska stora så mitt tips är att inte dra bort klisterlappen utan istället sticka hål med en synål i de befintliga hålen. Självklart går det som vanligt bra att beställa prover!

kakaobalsamEn annan rolig nyhet är detta Lip balm! Det är tillverkat av naturligt, oraffinerat kakaosmör. Du använder det lättast genom att skrapa upp lite grann med en spatel/kniv/nagel och sedan smörja det på läpparna, det är nämligen väldigt fast i burken men när det kommer i kontakt med huden så smälter det. Kakaosmöret kommer hålla dina läppar återfuktade under flera timmar och du kommer inte behöva smörja om dem på nytt stup i kvarten. Pris 39 kr/st (levereras i 5g burkar).

Nya produkter: Foundations & Lip balm
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply marybeth 10 januari, 2010 at 15:30

  Jag är lite nyfiken på att testa din mineralfoundation men tycker det är svårt att välja nyans även fast du har väldigt bra bilder.

  Jag brukar använda nyansen light i Id:s mineralfoundation, säger det dig något som gör att du kan tipsa om vilken nyans som skulle passa mig?

  Tack på förhand!

  Måste säga att du har en väldigt snygg sida också, gillar särskilt att du har dina länkar till bloggar som bilder istället för bara textlänkar.

 • Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: