Kollektioner & Nyheter

Vårinspiration från The Body Shop

varinspiration-fran-body-shop

Har ni fått vårkänslor än? Vet att det fortfarande är snö på vissa ställen i landet men här är det tio plusgrader och strålande sol. Som alltid på våren blir jag sugen på att testa massa nya produkter och det är väl inte bara jag som får ett sånt sug kan jag tänka mig. Har därför passat på att plockat ihop lite favoriter från The Body Shop som jag tycker ni borde testa i vår!

Brow & Lash Gel

Ett absolut måste i sminkväskan! Har nog världens mest spretiga ögonbryn och även om hårspray hjälper en del går inget upp mot en bra bryngel. Just brynen tycker jag är väldigt viktiga då de ramar in ögonen. Har man svårt att få till en fin form själv är det absolut värt att lägga lite pengar på att få dem plockade professionellt.

Vanilla EdT

När The Body Shop lanserade sina nya body mists i höstas sålde de slut direkt och det var jättelång väntetid på att de skulle komma in igen. Jag hann dock köpa en innan de tog slut och blev kär direkt. Älskar vaniljdoften som passar väldigt bra på min hud. Nu börjar den ta slut och det är dags att köpa ny men denna gången tror jag att det blir EdT varianten istället, som också finns i sju andra härliga dofter (ifall vanilj inte är din favorit).

Rainforest Radiance, Volume, Balance, Moisture & Shine

Många frågar om bra vårdande balsam som funkar för balsammetoden och jag måste bara tipsa om dessa! Doftar gott och finns för flera olika hårtyper. Ligger dessutom bra i pris (105 kr/250 ml eller 145 kr/400 ml). Vill man ha lite mer vård så är The Body Shops inpackningar (hair butter) även dem godkända.

Vitamin E Body Butter

Det är svårt att hitta en favorit bland alla olika body butters, men det här är en stark kandidat. Berikad med antioxidanten Vitamin E hjälper den huden att skydda sig mot sol, föroreningar och cigarettrök. Huden kan lätt bli bortglömd på vintern, men snart är det tid för bara ben igen så det är på tiden att visa huden lite kärlek.

Aloe Soothing Moisture Lotion SPF 15

Det är så lätt att glömma, men så viktigt: solskyddsfaktorn! Även dessa tidiga vårdagar är det viktigt även om solen inte är så stark. Med denna ansiktskräm får du inte bara aloe verans bra egenskaper utan också ett solskydd på köpet (SPF 15), allt i en produkt!

Vineyard Peach Body Scrub

Förutom vanilj så är persika en av mina favoritdofter, det luktar ju såå gott! Ta fram lystern i din hy genom att använda en kroppsskrubb innan du smörjer in dig. Det tar bort de döda hudcellerna som gör huden torr och tråkig samtidigt som massagen förbättrar blodcirkulationen. Win-win alltså.

Vårinspiration från The Body Shop
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: