Recenserat

Batiste Torrschampo

Igår när jag var ute och handlade sprang jag på detta torrschampo från Batiste. Det har blivit väldigt omskrivet så jag var självklart tvungen att köpa en flaska och testa. Jag stog och valde mellan den här doften, Blush, och Original, men den andra tyckte jag luktade som rengöringsmedel så Blush fick följa med hem.

Tro det eller ej, men jag har faktiskt aldrig använt torrschampo förut, bara för att jag inte behövt. Innan balsammetoden så tvättade jag håret varenda dag då det annars blev jättefett. Nu klarar det sig bra om jag bara tvättar det två gånger i veckan. Anledningen till att jag ville ha ett torrschampo är att håret närmast ansiktet efter någon dag kan bli lite platt och tråkigt.

Måste säga att jag blev väldigt nöjd med den! Doften är inte min favorit (doftar blommigt) men den gör sitt jobb och fräschar upp bra. Det blir lite vitt när man sprayar men det försvinner när man masserar in produkten i håret, så den funkar även för oss som inte är blonda. När man borstar igenom håret får även längderna lite produkt på sig och hela håret får en fin volym.

Batiste torrschampo finns att köpa på bland annat Eleven för 49-79 kr.

Batiste Torrschampo
5 (100%) 1 vote

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Linn 13 februari, 2012 at 19:04

  Är alla godkända för balsammetoden eller är det bara ”blush” som är det?
  Jag har haft den som doftar cocostidigare men nu när jag är gravid klarar jag verkligen inte av doften o skulle vilja ha någon doftfri..

  • Reply Stina 14 februari, 2012 at 09:16

   Hej Linn,

   Eftersom det bara är doften som skiljer dom åt så ska det gå bra med vilken som helst av Batistes sorter.

   Kram Stina

   • Reply Linn 14 februari, 2012 at 15:50

    Tack för svaret, vad bra att veta!

 • Reply Emma 15 november, 2013 at 15:43

  Härligt att läsa kommentaren ovan! Hittade nämligen batiste torrschampo på ÖB för typ 20-30 spänn, men vågade inte köpa då jag inte visste om alla var godkända! :D

  • Reply Stina 16 november, 2013 at 11:58

   Jodå dom är godkända så det är bara att handla på. Lite tråkigt att de inte har alla dofterna bara!

 • Reply Ida 14 juli, 2014 at 16:18

  Såg att Batiste dy schampoo – coconut & excotic innehöll Kumarin. Är det okej för balsammetoden (på wikipedia står det att ämnet också finns i kanel)

  • Reply Stina 17 juli, 2014 at 11:51

   Kumarin är ett doftämne som är helt okej. Kram

  Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: