Recenserat

Everyday Minerals

everyday-minerals

Everyday Minerals är ett amerikanskt mineralsminkmärke som i mina ögon står för bra priser, smarta förpackningar och vettiga ingredienser. Jag har testat deras IT Base Foundation i nyansen Fairly Light och Lucent Powder i Wet Sand. Fick också med ett prov på rougen Nature’s Sweet Side och det var inte bara en fin färg utan också väldigt bra pigmentering.

Det finns fyra olika foundationformulas (finishes) och IT Base som jag testat ska ge en naturlig, osminkad, frisk och fräsch look. Den beskrivningen tycker jag stämmer väldigt bra överrens med resultatet. Det blir en fint naturligt resultat som även ser felfritt ut på bild. Finishen skulle jag beskriva som någonstans mellan lyster och matt, satin brukar man kalla det. Jag kan sakna lite ”krämighet” och möjligheten att använda en mindre borste och då få bättre täckning, för det tycker jag inte riktigt man får. Gillar annars att burkarna är låga men stora så man får plats att arbeta in produkten i borsten utan att spilla ut allt över halva badrummet.

Jag personligen tycker om att ha mycket lyster i min bas och eftersom jag misstänkte att det inte skulle vara tillräckligt med bara IT Base så testade jag även Everyday Minerals Lucent Powder i färgen Wet Sand. Det är ett transparent puder med skimmer i som ger en fin lyster till ansiktet. Jag använder en puderborste för att applicera pudret och får då en ganska sparsam lyster, men använder man en mindre borste eller fingret får man mer effekt och den kan då användas som en highlighter.

Everyday Minerals finns att köpa hos brallis.se.

everyday-minerals-swatchesNature’s Sweet Side rouge, Wet Sand Lucent Powder och Fairly Light IT Base foundation

Everyday Minerals
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: