Recenserat

Gott för torra händer

burts-bees-almond-milk-handcream

Denna produkten kvalificerar in sig som en sån där man inte kan vänta med att slita upp förpackningen och testa så fort man fått den i sina händer. Eller ja, först måste man så klart dokumentera den i sitt nyskick, men ni fattar vad jag menar. Nu under vintern kommer torra händer som ett paket på posten och Almond & Milk Handcream från Burt’s Bees fick i år uppgiften att vara räddaren i nöden vilket den klarade med bravur! Händerna blir lena och återfuktade på djupet och man känner att återfuktningen håller i sig vilket innebär att man inte behöver smörja in sig hela tiden för att ha kvar den känslan.

Det allra bästa med den här handkrämen (förutom att den är helt naturlig såklart) är att den verkligen absorberas av huden. Man får mjuka och härliga händer utan den där hinnan som sätter sig på allt du tar på.

Doften då? Jo den måste jag säga att jag blev något förvånad över. I burken doftar krämen precis som en körsbärs-doftolja jag hade för länge sen. När den väl är insmord på händerna försvinner dock den doften och blir istället en svag mandel och mjölk-doft.

Någon som kan ses som negativt är att den är förpackad i en burk. Inte det mest hygieniska alternativet men om man som jag inte är så kinkig är det inga problem.

Pris: 119 kr

Var: Burt’s Bees, Eleven.se, Kicks och vissa apotek.

burts-bees-almond-milk-handcream-2

Gott för torra händer
3 (60%) 1 vote

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: