Recenserat

Hydra Végétal Micellar Water från Yves Rocher

yves-rocher-hydra-vegetal-micellar-water

Är det något jag blivit förälskad i den senaste tiden så är det micellära rengöringar. En micellär rengöring är ett ”laddat” ansiktsvatten som tar bort sminket snabbt och effektivt. Inte en toner alltså, utan det ska man använda som vanligt efteråt.

Efter att rengöringen från Boots tog slut så bestämde jag mig för att testa den här varianten från Yves Rocher. Hydrating Micellar Water 2 in 1 från Hydra Végétal-serien som passar dig med torr eller normal hud. Min hud är mer åt normal till fet hållet men denna produkten har fungerat bra ändå! Tycker faktiskt huden ofta blir bättre när man använder produkter som ska vara just extra återfuktande.

Känslan av produkten är att den är mycket mer vattning än Boots Cleansing Water, som kändes mer oljig. Trots det är det inga problem att få bort varken maskara eller ögonskugga. Efteråt känns huden fräsch och den lämnar inte någon hinna efter sig. Extra plus för en diskret men fräsch doft.

Hydrating Micellar Water 2 in 1 hittar du i Yves Rochers butiker eller i deras webshop. Just nu har de 50% på all hudvård så du får den här rengöringen för bara 47,50 kronor, ordinarie pris 95 kr.

Hydra Végétal Micellar Water från Yves Rocher
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: