Recenserat

In-Shower Body Lotion från Nivea

nivea-in-shower-body-lotion

In-Shower Body Lotion använder man direkt i duschen efter man använt sin vanliga duschtvål. Man klickar ut produkten i handen och smörjer in sig som vanligt. Personligen tycker jag det går åt ganska mycket produkt, men jag vill också kunna känna att det hänt något. Och det gör det, både huden och duschen blir alldeles hal där det blivit insmort. Sedan sköljer man av sig och torkar av sig med en handduk. Resultatet blir en hud som känns mjuk och len, utan det minsta kladd.

Värt att nämna är att dessa innehåller mineralolja. Använder du balsammetoden så får du vara försiktig så du inte får något i håret (tvätta med ett sista-schampo i så fall). Hur som helst, som vi vet sen tidigare går inte mineralolja in i huden och återfuktar utan det lägger sig utanpå och skyddar. Det kan vara helt okej i en sån här produkt tycker jag, för jag tänker att den snarare låser in hudens egna fukt och skyddar den istället för att tillsätta ny. Behöver du verkligen tillsätta fukt och vill göra det direkt i duschen kan jag rekommendera Ro’s Argan Body Conditioner från Lush.

Jag är inte så noga med att smörja in mig vanligtvis då min hud oftast inte behöver det, speciellt inte på sommaren. Just nu känns dessa lotions överflödiga, kanske hade varianten för normal hy räckt. Så dessa godingar får vänta tills vintern och kylan, när huden är som mest torr och fnasig och behöver lite extra skydd.

Passar dig som:

  • Har en torr hy.
  • Inte vill/orkar/hinner smörja in dig efter duschen.
  • Ogillar kladdet som kan komma av vanliga bodylotions.

In-Shower Body Lotion köper du HÄR i doften Pampering Honey och HÄR i doften Nourishing Cocoa.

In-Shower Body Lotion från Nivea
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: