Recenserat

Sulfat- och silikonfritt kit från Goldwell

goldwell-dualsenses-true-color-shampoo-conditioner

Hittade detta kit med schampo och balsam från Goldwell till jättebra pris hos Lyko. Eftersom båda är godkända för balsammetoden beställde jag hem kitet för att testa.

Dualsenses True Color Sulphate-Free Shampoo är som namnet avslöjar ett sulfatfritt schampo, alltså det fungerar bra att använda ifall man vill tvätta med schampo då och då under balsammetoden, eller vill ha något mildare än ett vanligt schampo. Som sista-schampo fungerar det dock inte, då måste man ha sulfater. Schampot blev jag väldigt nöjd med! Man får ta ganska mycket produkt vid varje tvätt, så det är inte så drygt men det tvättar rent bra och doftar gott (citrusaktigt).

Dualsenses True Color Conditioner är kitets silikonfria balsam. Tyvärr blev jag inte så förtjust i det. Vet inte om det bara är mitt hår som inte gillar det, men bra blir det inte i alla fall. Balsamet innehåller mer oljor (bland annat arganolja) än fukt, mitt hår behöver det motsatta. Men behöver ens hår olja kan det säkert funka jättebra!

Sulfat- och silikonfritt kit från Goldwell
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Johanna 16 december, 2013 at 16:57

    Har inte testat schampot, men balsamet, tyckte inte heller det var bra alls.. Det var inte drygt alls, så lärde använda hur mycket som helst för en tvätt och det förblev en risbuske typ. Betalade dessutom någonstans mellan 50-100kr mer än vad du betalade för kittet haha, kändes väldigt ovärt pengarna.. Men då kanske det är så att mitt hår behöver mer fukt helt enkelt, så tack för det tipset!

    • Reply Stina 18 december, 2013 at 03:59

      Oj, hade jag betalt så mycket så hade jag verkligen varit besviken! Tråkigt när en produkt är så dålig när den ändå är från ett bra märke och kostar en del. Men det lär ju finnas någon där ute som tycker den är jättebra :-) Om ditt hår behöver fukt så testa den inpackningen från Matrix som jag skrev om nyss, den har funkat kanonbra på mitt hår som vill ha mycket fukt!

      Kram Stina

  • Reply tora 3 januari, 2014 at 12:22

    Får man använda hårolja när man kör balsammetoden. Syftar på schwarskophs gliss, daily oil elixir för att få mer glans och mindre friss.

  • Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: