Recenserat

Triss i Crush

Fick på ett bloggevent i våras med mig lite produkter från Crush att testa. Crush är en produktserie från Grazette of Sweden som också har serier som XL och Neccin. De värnar mycket om miljön vilket alltid är bra i den här branschen. Crush är i mina ögon deras unga och moderna linje med många produkter i roliga förpackningar och härliga dofter.

crush-dry-cleaner-shampoo

Dry Cleaner Shampo är som namnet avslöjar ett torrschampo. Jag är personligen väldigt förtjust i Batistes torrschampo men jag ger alltid de torrschampon jag testar en ärlig chans. Detta var dock ingen höjdare i min bok i alla fall.

Det värsta med detta torrschampo tycker jag är att man på något sätt lyckas fylla hela badrummet med ångorna från sprayen efter endast ett par tryck vilket resulterar i andnöd. Inget bra alltså. Håret blir rent men matt och strävt, vilket visserligen är bra om man vill tupera upp volym. Sen tycker jag också att det var svårt att arbeta in i håret, man ser halvt gråhårig ut om man råkar vara brunett. Om jag ska vara lite positiv då? Jo, flaskan är stor och det är ju bra.

Godkänd för balsammetoden!

crush-sea-water-primer

Sea Water Primer är en alkoholfri saltvattenspray, det är inte jättevanligt att de är alkoholfria så det är väldigt positivt. Vanligtvis brukar håret bli matt av saltvattenspray, men denna gör håret glansigt vilket var en överraskning. I och med det får man akta sig för att använda för mycket då håret lätt kan se fett ut.

Kan rekommendera denna spray till dig som vill ta fram lockarna i håret och/eller skapa textur. Doftar gott av melon (yummie!).

Godkänd för balsammetoden!

crush-wonder-conditioner

Wonder Conditioner Leave-In är en balsamspray man kan använda i både vått och torrt hår. Har inte använt den så mycket i och med att den innehåller silikon men tycker att den reder ut håret bra dock utan att framhäva lockar eller vågor, på mitt hår i alla fall. Bra för dig som inte använder balsammetoden och behöver lite extra vård och uppfräshning.

Triss i Crush
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Emilia 27 maj, 2014 at 16:52

  Hej!

  Jag sitter här och tänkte börja med balsammetoden och går igenom de produkter som jag har hemma. Jag har samma saltvattenspray som du tar upp här, men på ingredienser så står alkohol med. Tänkte bara kolla så att det fortfarande är okej att använda om man ska börja med detta? Tack för svar!

  • Reply Stina 27 maj, 2014 at 21:38

   Hej Emma,

   Alkohol är inte förbjudet på samma sätt som mineraloljor och silikoner eftersom det inte skapar någon buildup på håret. Det är uttorkande men med tanke på att håret får så mycket mer fukt när man använder balsammetoden tycker jag personligen det är okej att använda produkter med alkohol. Men det är något man själv får avgöra hur man själv vill ha det :-) Kram

  Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: