Tips

Aftersun: När det blivit för mycket av det goda

Förhoppningsvis är du inte lika klantig som jag och sitter inte med röda, brännande axlar just nu. Så går det om man missar solskyddet och är ute i stark sol hela dagen. Men som tur är finns det lindring att få!

Clarins Sunburn Soother, 415 kr. Innehåller mango- och sheasmör. Krämen har en 100%-ig plantformula och hjälper till att återställa solskadad hud. Förebygger också att huden flagnar och gör den istället mjuk och behaglig.

Nivea After Sun Spray, 80 kr. En lätt spray med aloe vera, pro vitamin B5 och E-vitamin återställer hudens fuktbalans och ger en lugnande och uppfriskande effekt.

Cliniderm Instant Sooting After Sun Gel Cream, 139 kr. Uppfriskande och svalkande gelcreme som intensivt återfuktar huden i 24 timmar. Lugnar huden och bevarar spänsten samt motverkar ålderstecken.

Clinique After Sun Rescue with Aloe, 235 kr. Reparerar huden efter solens effekter och förhindrar skador. Minimerar flagning. Oljefri.

Hawaiian Tropic After Sun Moisturizer, 85 kr. Återfuktar och lugnar hud som utsätts för stark sol, vind och vatten. Gjord på 98%-ig aloe vera och tillsatt vitamin E som återfuktar på djupet och revitaliserar huden. Hjälper även till att bevara solbrännan.

Australian Gold Aloe Freeze Spray Gel, 160 kr. Ger huden lindring, fukt och uppfriskning. Kyler huden direkt och verkar avslappnande. Sprayen är enkel att applicera på huden och de återfuktande och närande ämnena absorberas snabbt.

Korres Yoghurt Cooling After-Sun Gel for Face & Body, 259 kr. Lugnande och kylande gelkräm för långvarig friskhet och komfort för ansikte och kropp. Yoghurt är en naturlig källa till laktos, proteiner, mineraler och vitaminer och ökar vattenhalten i de övre hudlagren, vilket ger omedelbar vårdande effekt vid UV-inducerad rodnad (erytem) och sveda. Extrakt av mjölkört och fänkål uppvisar enastående antiinflammatoriska och irritationshämmande egenskaper.

Aftersun: När det blivit för mycket av det goda
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: