Tips

Det perfekta röda läppstiftet

“Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick.” – Gwyneth Paltrow

Har du liksom Reese en porslinsdockehy? Välj en brandbilsröd färg, de kalla undertonerna matchar det rosa i din hy.

Scarlett har också en ljus hy men med lite färg, jag skulle säga att de flesta svenska tjejer går under denna kategori. Testa ett läppstift som går i tegelrött som plockar fram dina varma undertoner.

Har du en gyllene eller olivtonad hy som Jessica så passar en varm, rosig röd färg dig bäst.

När man har en härligt bronzig ton i huden som Victoria’s Secret-modellen Adriana så funkar ett brunrött stift allra bäst.
Tips & Tricks
Röda läppar tycker jag är allra snyggast till ett i övrigt ganska osminkat ansikte och långa fransar, helst lösögonfransar. Var sparsam med rouge, skuggor och eyeliner, iallafall under dagen. Till kvällen kan du till och med sota ögonen lite lätt för att få en trendig och intensiv look.
Tycker du läppstiftet försvinner alldeles för snabbt? Efter att du målat på ett lager, bit försiktigt av mot en bit papper. Borsta sedan löspuder på läpparna (var noga med att få puder på hela läpparna men i ett tunt lager), sedan avslutar du med ett till lager läppstift.
Undvik att måla utanför din naturliga läppkontur då detta snarare gör att dina läppar ser kladdiga ut än större. Lägg istället en highlight vid amorbågen och dutta lite glans i mitten av underläppen för att fuska till dig större läppar.
Orolig för röda märken på tänderna? Sätt ditt pekfinger i munnen, slut läpparna kring det och dra sedan ut det. All färg som annars skulle satt sig på tänderna sitter nu på fingret.
Hemligheten med att se bra ut i röda läppar är att ha självförtroende och vara avslappnad, så sträck på dig och le!
Det perfekta röda läppstiftet
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: