Blandat

100% Pure Glossy Locks Honey Coconut Milk Conditioner

Glossy Locks Honey Coconut Milk Conditioner från 100% Pure är ett sånt där tjockt, härligt balsam som gör håret silkeslent och otroligt mjukt. Det doftar underbart av kokos och honung, det bästa av allt är att doften sitter kvar länge i håret efter tvätt. Innehåller 100% naturliga ingredienser och är självklart godkänd för balsammetoden!

Tävla och vinn! Ta chansen och vinn ett exemplar av detta gudomliga balsam. Och du, varför inte passa på att börja med balsammetoden samtidigt?

Gör så här:

Kommentera detta inlägg med en motivering till varför just du ska vinna detta härliga balsam.
Länka gärna till tävlingen från din blogg, men det är inget måste.

Tävlingen avslutas fredag 16 december. Lycka till!

Tävlingen är nu avslutad och vinnaren är kontaktad!

100% Pure Glossy Locks Honey Coconut Milk Conditioner
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply signe 10 december, 2011 at 12:09

  Började faktiskt själv med balsammetoden idag, men har ännu inte köpt ett vårdande balsam. De enda pengarna jag får i månaden är barnbidraget, och det ska ju då räcka till en hel del. Har inte råd att testa dyra balsam och sedan upptäcka att det inte passar till mitt hår. Men jag har läst på signe siemensens blogg om det balsamet och faktiskt funderat på att köpa det eftersom det verkar så himla bra ! Men nu måste jag ju spara mina pengar för julklappsköpande och så. Skulle bli oerhört glad om jag vann det här balsamet ! :)Kram

 • Reply Ylva / Organic Glow 10 december, 2011 at 15:44

  Har alltid velat testa balsammetoden, men inte riktigt vågat. Använder bara naturliga produkter, men just i hårvården så skulle det vara extremt skönt att slippa schampoo (även om jag bara använder naturliga). Är grymt sugen på det här balsamet! Julkramar från Ylva.

 • Reply frida 11 december, 2011 at 13:05

  Hej, jag testade balsammetoden efter att ha läst om det här, det var faktiskt riktigt skönt att slippa allt löddrande schampo,och håret vart väldigt fint. Jag är ju väldigt mån om naturen, och inte minst om mitt eget hår, så jag skulle bli superglad om jag vann detta balsam!/Kram :)

 • Reply Susanna 11 december, 2011 at 14:31

  Har precis börjat med balsammetoden efter att fått tips från en kollega. Hon tipsade även om din sida då du har mycket bra tips om bra produkter att använda. Detta balsam låter helt fantastiskt och jag skulle gärna testa det för att se vad det kan göra med mitt supertorra hår.

 • Reply Sabin 14 december, 2011 at 11:09

  Jag har länge varit helt okunnig om det här med silikoner och andra ämnens påverkan på håret och har försökt återfukta mitt torra hår genom att ösa på med ”återfuktande” produkter som bara har torkat ut mitt hår mer. Nu har jag bestämt mig för att kasta ut alla produkter med dåliga ämnen och testa balsammetoden för att se om det kan rädda mitt hår. Detta balsam skulle vara så härligt att vinna!Jag älskar kokos och det skulle ju vara bra att hitta ett bra balsam som är godkänt. Kram

 • Reply Ellen 14 december, 2011 at 13:39

  Hej! Jag har använt mig av balsammetoden i snart två månader nu, och mitt nuvarande balsam börjar ta slut. Det hade varit roligt att testa på ett nytt balsam, då jag inte är förtjust i det jag använder nu och som student brukar jag aldrig lyxa till det med fina, dyra hårprodukter, utan håller mig till de som finns på Ica. Det här vekar vara ett riktigt bra balsam som kan hjälpa mig med mitt frizziga hår och finns det något bättre än ett balsam med kokosdoft!?! :)

 • Reply Maria 21 december, 2011 at 17:22

  Hej!
  Vet du om detta balsam finns att köpa i butik i Sverige?
  Tack för en bra blogg!

  • Reply Stina 23 december, 2011 at 18:37

   Hej Maria!

   Inte vad jag vet, men du hittar det på Eleven, klicka på bilden i inlägget så kommer du direkt till produktsidan!

   Kram Stina

  Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: