Livet

Hejdå 2013…

Ville passa på att titta in här innan dagen börjar rulla igång och egentligen bara säga tack till er alla som tittar in här varje dag, som kommenterar, frågar frågor och skickar mail. Ni gör mina dagar bättre! Är otroligt tacksam över att bloggen utvecklats trots att jag ibland inte är den bästa på att uppdatera.

2013 var inget bra år alls, vet inte hur många gånger jag tänkte att det bara var att härda ut till nyår. Men så är det ju, alla år kan inte vara bra och sen var ju faktiskt inte allt under hela året dåligt. Men 2014 kan bara bli bättre! Har påbörjat ett nytt projekt som är väldigt roligt att jobba med. Tror det blir klart runt februari-mars någon gång, så se till att hålla koll på bloggen då. Tror ni kommer att gilla det!

Avslutningsvis tänkte jag dela med mig av ett par mål inför det nya året. Ger aldrig nyårslöften utan sätter istället upp mål, för mål kämpar man för att uppnå :-) I år blir det dessa:

Läsa fler böcker. Läste jättemycket när jag var liten men har inte läst något under ganska många år. Började lite smått under hösten igen och att läsa en riktigt bra bok är ju något av det bästa som finns.

Göra fler nya saker som jag aldrig gjort tidigare. Typ som att lära mig prata franska, måla en akvarellmålning, besöka pyramiderna, dansa salsa. Kan bli vad som helst av det.

Ta med mig kameran oftare. Nu har den så pass många år på nacken så det gör inget ifall den blir lite kantstött.

eastpak-opener

Jag vill önska dig ett gott nytt år hoppas att just du får ett fantastiskt 2014!

Hejdå 2013…
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: