Livet

Oinspirerad

vad-vill-du-lasa

När min dator försvann efter inbrottet så försvann också hela förra årets bokföring. Aldrig har jag önskat att jag inte hade företag som då, haha. Så i helgen har jag suttit och gått igenom alla fakturor, kvitton, skattedeklarationer och försökt få ihop alltid igen. Det blev en hel del siffror och ögonen har minst sagt gått i kors… Men nu är det i alla fall klart och inskickat till Skatteverket. 

En rolig sak som hände i helgen var att jag träffade två fotografer som det förhoppningsvis blir en del samarbete med i framtiden! Vi ska testa och göra en plåtning nu på torsdag, funkar det bra så blir det fler. Ska bli så himla kul, var ju ett tag sen jag sminkade för någon bra fotograf och med de här två känns det som att resultatet kan bli grymt bra. Måste hitta lite tid att åka och inhandla lite grejer till kitet innan dess bara. Behöver fylla på med concealer, läppenna och lite annat roligt.

Känner mig inte så inspirerad för tillfället och har nog lite skrivkramp. Inte så lätt att alltid komma på vettiga saker att skriva om! Tänkte därför höra om det är något som du vill läsa om? Önskeinlägg, typ? Kanske om balsammetoden eller sminktips? Önska på så skriver jag! 

Oinspirerad
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Emma 25 februari, 2014 at 10:05

  Hej!
  Jag tycker det hade varit intressant att få några bra tips på hur man får till en bra skuggning på ögonen, samt gärna tips på smink som fungerar för den som har känslig hud & en knaper ekonomi :)
  Min hy blir lätt finnig och oren när jag använder de vanliga produkterna som säljs på mataffärer och klädbutiker. Vissa får jag till och med klåda av.. Lider med andra ord av en känslig hud.

  Hoppas det väckte lite inspiration!

  • Reply Stina 26 februari, 2014 at 14:04

   Ska se om jag inte kan skriva ihop något sånt! Tack för tipsen <3 Kram

  Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: