Blandat

Missa inte!

Missa inte tävlingen som pågår just nu hos Amanda Rosende, vinnaren får välja en valfri palett ur shopen. Så passa på och tävla ifall om du är nyfiken på dem men inte testat dem än, för de är verkligen kanonbra!

Missa inte!
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply nettan 30 maj, 2011 at 20:44

  Ny läsare här! Det var lite svårt att hitta vart man kunde skriva en kommentar men till slut hittade jag det. Jag skulle tycka att det vore roligt om du gjorde ett inlägg för vad vi kvinnor över 40 år passar i för smink, många av oss tappade bort oss efter 30 år när allt var massa jobb och annat.
  Har fårr för mig att man ska ljusa ögonskuggor och så vidare som lyfter ju äldre man blir, sant eller falskt!

  Skulle också, jag vet inte om du gör det redan, men skriver vad de olika sminksorterna kostar och gärna en bedömning av vad du tycker men det tror jag att du redan duktig på!

  Tack för en inspirenande blogg!

  enkla nettan

  • Reply Stina 30 maj, 2011 at 20:50

   Tack för kommentaren och tur att du hittade till slut :) På ett sätt är det väldigt lätt att säga hur kvinnor över tex 40 ska sminka sig, på ett sätt inte. Man ser ju så olika ut och har så olika smak! Jag ska försöka skriva lite mer allmänt om det iallafall, här har jag redan skrivit ett inlägg om det som du kanske redan läst http://stinamarkan.se/blogg/smink/sminktips/7-tips-for-att-se-yngre-ut/

   Ljusa skuggor förstorar/drar blicken till sig/lyfter helt beroende på hur man använder dem :)

   Kram Stina

  Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: