Kontakt

Är ni redo för en riktigt rolig fotografering? Oavsett om ni vill ha minnen från er bröllopsdag, eller härliga familjebilder med mycket värme så är jag övertygad om att vi tillsammans kan skapa något riktigt bra. En fotografering med mig är avslappnad och det kommer att bli många skratt (och många dåliga skämt)! Vi kommer att ta snygga poserade bilder (utan att det känns konstlat) som mormor och farmor kommer vilja förstora och sätta upp på väggen, men också härligt naturliga bilder som fångar ögonblicken och vilka ni är och er kärlek till varandra. Jag lovar att det kommer bli en rolig upplevelse från start till slut, och även om det första ni säger är att ni inte är vana att stå framför kameran så lovar jag att det kommer att vara glömt efter de första minuterna!

Bröllop från 10000

Familj / Förlovning / Par
Fotograferingar från 3500

Skriv in lite info om er kontaktformuläret nedan så kommer jag att återkomma till er inom 24 timmar. Får ni inget svar så kom ihåg att kolla skräpkorgen, och skulle det vara några problem så går det lika bra att kontakta mig på Facebook eller Insta!

Varmt välkommen med er förfrågan!

Vi heter (*)

Mail (*)

Telefon

Vi är intresserade av...
den

Berätta mer om er! Vad är eran story? Vad har ni för hobbies? Favvogodis? Ju mer jag vet om er, desto bättre kan jag fånga er på bild. Och har ni några frågor så fråga på! (*)

Blev ni rekommenderade av någon, vem?

“Tusen tack för de superfina bilderna, vi är såååå nöjda med ALLA bilder, du är så duktig och vi är jätteglada att vi valde dig till våran bröllopsfotograf! Bilderna är helt MAGISKA!! Vi älskar dom, tusen tack, du är fantastisk!”

- Anna & Robin