BRÖLLOPSFOTOGRAF GÖTEBORG – SVERIGE – VÄRLDEN

 Du kommer att känna dig vacker. Du kommer att se lycka i era bilder och kärlek i era ögon. Du kommer att få fotografier som är romantiska, känslofyllda, naturliga och tidlösa. Du kommer att bli frågad om vad din vision av dagen är. Du kommer att få små överraskningar. Du kommer att få en bröllopsfotograf som är genuint intresserad av dig, din kärlek och din familj. Dina bilder kommer att berätta er historia precis som om det vore en saga med ett lyckligt slut, även om er saga bara har börjat.

Jag är en bröllopsfotograf som fångar ögonblick av kärlek och lycka hos par som vill ha ett leende på läpparna och bli ännu mer kära i varandra efter sin fotografering. Mina bilder är romantiska och känslosamma, gärna med den vackra skandinaviska naturen som bakgrund. Jag utgår från Göteborg men reser över hela Sverige och världen.

Varje år bokar jag in ett begränsat antal bröllop för att varje brudpar ska kunna få vackra bröllopsbilder men också en upplevelse att minnas resten av livet. För mig är det viktigt att skapa personliga bilder som passar just er, och ni kan vara säkra på att fotograferingen kommer bli en av de roligaste delarna av bröllopsdagen. Innan bröllopet kommer vi att träffas över en fika för att lära känna varandra lite bättre och för att noggrant planera fotograferingen, gå igenom alla era frågor, stora som små, så att ni känner er helt förberedda och trygga inför den stora dagen.

Varmt välkommen med din förfrågan!

[one_fourth]Bröllopsfotograf i Göteborg fotar ett leende brudpar vid ett bröllop i Botaniska Trädgårdens växthus[/one_fourth][one_fourth]Bröllopsfotograf i Göteborg fotar ett brudpar vid ett stadsbröllop under sommaren med motljus[/one_fourth][one_fourth]Känslosamma porträtt tagna av en fotograf vid ett bröllop i sommarregn i Göteborg[/one_fourth][one_fourth_last]Gående par som tittar kärleksfullt på varandra vid en bröllopsfotografering i Kungsbacka utanför Göteborg[/one_fourth_last]

[one_half padding=”0 50px 0 0″]

Kontakta mig

Vi heter (*)

Mail (*)

Telefon

Vi är intresserade av...
den

Berätta mer om er! Vad är eran story? Vad har ni för hobbies? Favvogodis? Ju mer jag vet om er, desto bättre kan jag fånga er på bild. Och har ni några frågor så fråga på! (*)

[/one_half]

[one_half_last]

Om Stina

Född och uppvuxen utanför Göteborg med kameran i hand så länge jag kan minnas. Som den hopplösa romantiker jag är så var det väl egentligen inte så förvånande att jag föll för att fota bröllop, och det har varit fantastiskt att få vara en del av så många dagar fyllda av kärlek genom åren. För mig som bröllopsfotograf är varje fotografering speciell, och jag lägger ner både hjärta och själ samt en liten dos perfektionism för att leverera den bästa upplevelsen till mina brudpar.

Som person är jag glad och positiv, att skratta så mycket att det gör ont i kinderna är det bästa som finns. Jag dricker inte kaffe och tittar inte särskilt mycket på TV, däremot älskar jag att rida ut på långa skogsturer med min häst och mysiga hemmakvällar tillsammans med min sambo och våra två katter.

Bröllopsfotograf Göteborg Stina Markan

Om ni vill veta mer om mig eller vad jag gör så är ni är alltid varmt välkomna att skicka ett meddelande via kontaktformuläret här bredvid eller ta kontakt med mig på Instagram eller Facebook.

[/one_half_last]