Allmänt

Dagens svall

dagens-svall

Eller ja, gårdagens svall om jag ska vara helt ärlig. Jag har inte visat hur håret ser ut på jättelänge nu så jag tänkte att det kunde vara en bra idé. Lite slarvig styling med en plattång räcker långt när man vill känna sig piffig!

Det hela börjar så klart med ett rent och fint hår. Just nu använder jag Garant Såklart som tvättbalsam och har du inte testat det än så gör det nu! Det är klart det bästa tvättbalsamet jag provat. Det ger känslan av en schampotvätt med silkigt och följsamt hår. Ibland tycker jag det kan kännas som att balsam lämnar kvar en liten hinna på håret, men det gör inte det här. Därefter använder jag ett vårdande balsam från Everyday Shea som också är helt fantastiskt, men mer om det någon annan dag!

Oftast brukar jag låta håret självtorka men eftersom jag hade lite bråttom så fönade jag det torrt. Sedan delade jag upp håret och lockade hela längderna med en plattång. Närmast ansiktet använder jag alltid en locktång för jag tycker det ger finare lockar just där och man får bättre kontroll på det hela. När värmestylingen är klart låter jag alltid håret svalna innan jag gör något mer, superviktigt att göra så för annars håller inte lockarna. Sedan fuktar jag händerna med lite vatten och tar en liten klick Shine On som jag fördelar över hela håret. Det tillför glans och tar bort frizz samt håller ihop lockarna fint.

Sen var det klart! Det tar max 20 minuter från föning till färdigt hår. På bilden är lockarna väldigt separerade, vill man ha mer avslappande lockar kan man borsta igenom hela håret med en svinborste. Hur det ser ut då tänkte jag visa en annan dag!

Dagens svall
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pssion Emelie 22 mars, 2014 at 17:57

  VIlken vacker naturlig ombre du har!

  • Reply Stina 23 mars, 2014 at 15:52

   Åh tack vad du är snäll! Ombrén får min superduktiga frisör ta åt sig äran för :-) Kram

  Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: