Allmänt

Ekologiskt solskydd

eco-cosmetics-sun-cream-30spf

Du glömmer väl inte att använda solskydd, även fast det bara är början på april? Solen är starkare än man tror redan nu, två timmar på eftermiddagen räckte för att ge lite färg. Vet att många efterfrågar ett ekologiskt solskydd utan massa konstigheter och då vill jag tipsa om det här från Eco Cosmetics.

Just denna krämen har SPF 30 men det finns ett par olika varianter i Eco Cosmetics sortiment med solskyddsfaktor som spänner mellan 10-50+. Alla deras produkter är fria från mineraloljor, parfym, konserveringsmedel, silikon och nanopartiklar. Produkterna är eko-certifierade, inte testade på djur och tillverkningen av dem är CO2 neutral.

Eco Cosmetics solskyddande produkter hittar du hos Alma of Sweden och Bodystore.

Använd alltid ett solskydd med så högt SPF som möjligt, även om du inte bränner dig lätt. Det kan ta flera år för solskadorna att visa sig. Dessutom blir man brun även med högt SPF, kolla bara på Linda som endast har använt SPF 50 under sin semester.

eco-cosmetics-sun-cream

Ekologiskt solskydd
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pssion Emelie 2 april, 2014 at 19:46

  Det tog ett tag innan jag fattade att man måste scrolla till sidans slut för att kunna kommentera!

  Jag har funderat på det här solskyddet i minst ett år men det är alltid något annat som kommer ivägen för ett köp. Men jag har hört att den ska vara bra.

  • Reply Stina 10 april, 2014 at 18:14

   Ja det är helt värdelöst, måste byta tema till ett bättre!

   Än så länge är jag väldigt nöjd med den i alla fall :-)

  Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: