Allmänt

Söndagstips

sondagstips-erbjudande

Idag är det sista chansen att ta del av erbjudandet och få 30% rabatt på dyraste varan hos Yves Rocher. Dessutom har de just nu 50% rabatt på hela hudvårdssortimentet!

Jag har varit jättenöjd med rengöringsvattnet från Hydra Végétal-serien och eftersom det snart är slut tänkte jag fylla på med ett nytt. Så istället för att köpa samma igen tänkte jag testa rengöringsvattnet från Sébo Végétal-serien, som är framtagen för att balansera en oren hud. Det fick också bli en Cherry Bloom EdT som med 30% rabatt hamnade på bara 111 kr, helt överkomligt :-)

Om du är sugen på att vinna skönhetsprodukter för ett helt år så tycker jag du ska vara med i Yves Rocher tävling på Instagram!

insta_sv_SE

Hos Nelly får du just nu hela 40% rabatt på festfavoriter (gäller t.o.m. 17/3 kl 13) och 20% på allt från märket Jeane Blush (gäller t.o.m. 19/3 kl 11). Massor med fina spetsblusar bland annat, man kan ju inte bli annat än köpsugen ♥

Sist men inte minst har The Body Shop nu en ”Köp 3 betala för 2”-kampanj på all hudvård. Handlar du för över 150 kr får du en Pink Grapefruit Shower Gel 60 ml som gåva, använd koden PRESENTAFF14.

Söndagstips
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply ottilia 29 oktober, 2014 at 19:39

  hej är går dove intense repair att använda som sista tvätten schampo?

  • Reply Stina 21 november, 2014 at 16:15

   Måste veta ingredienserna för att kunna svara på det! Kram

  Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: