Kollektioner & Nyheter

Nailmail

Nailmail är ett enkelt sätt att få marknadens nyaste och hetaste nagellack – direkt ner i din egen brevlåda! Vi vill att du ska kunna ta del av lack i nya kollektioner i mer välkända varumärken, men framförallt nyare varumärken som är svåra att få tag i i affärerna. Med oss utökar du din samling av fräscha nagellack till priser lägre än ute i handeln!

logo

I denna månads utskick har alla Nailmail-prenumeranter förutom sina lack också fått testa på en skugga från Queens & Shadows! De skuggor ni fått testa på är Kelly, Jill och Ellen, alla tre från höstkollektionen. Är ni nyfikna på fler färger är det bara att klicka in sig på Queens & Shadows i menyn.

Jag hoppas detta är en uppskattad liten present, och jag är jättenyfiken på vad ni tycker om skuggorna! Så hör gärna av er med både ris och ros.

Mer om Nailmail kan ni läsa på www.nailmail.se.

Nailmail
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Dina 21 oktober, 2009 at 23:28

  Oj! Wow vad glad jag blev! Jag älskar verkligen ögonskuggor! Jag fick Jill och den är verkligen helt underbar. Jag vet inte om jag har råd att beställa nåt från dig den här månaden, men så snart jag har råd så måste jag ha fler skuggor!

 • Reply ingegerd 23 oktober, 2009 at 09:14

  hej!!jag fick en utav dina färger som heter jill ser jättefin ut!!Alla dina färger ser underbara ut!!En fråga bara vad är det för palette du säljer,med en massa skuggor i?!Blev lite intresserad…

 • Reply Stina 23 oktober, 2009 at 13:54

  Ingegerd om du går in under Shop så finns en massa info om paletterna där.

  Mvh Stina

 • Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: