Bokeh, Fotograferingar

Linnéa & Sioux Easy

Linnéa och hennes häst Sioux Easy har jag haft turen att fota ett flertal gånger. Det är alltid lika roligt och bilderna blir lika bra varje gång.

Easy som hon kallas till vardags är ett varmblod som tidigare varit i travträning. Nu skolar Linnéa om henne till westernhäst och det går framåt med stormsteg. Är man intresserad kan man följa deras resa i tidningen Lucky Rider.

Linnéa driver själv två läsvärda bloggar, Vi drar till Stallet! på Hästliv och så hennes privata blogg Linnea Etc. Förutom att blogga driver hon också företaget Linnéa Berglund Häst & Hälsa och erbjuder bland annat massage och biolight-behandlingar.

[quote align=center]”Sedan några månader tillbaks använder jag bara Stina Markan som fotograf, både privat och för bilder till mina artiklar i Lucky Rider. Stina är trevlig, har öga för det konstnärliga och levererar mycket snabbt. Jag är mycket nöjd med alla de arbeten hon gjort åt mig” – Linnéa Berglund[/quote]

Linnéa & Sioux Easy
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Stina Markan | Linnéa Etc. 5 november, 2012 at 14:25

    […] har hon skrivit om mig och Easy i sin blogg, gissa om jag blev glad! Läs om oss här.  Dela det här:TwitterFacebookGoogle +1LinkedInDiggGillaGillaBe the first to like this. Det […]

  • Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: