Allmänt

Dessa försäljare…

I helgen var det dags för Fitnessfestivalen och Acadermia! Tyvärr var schemat fullspäckat hela helgen men en kort besök på söndagen hanns med. Acadermia låg lite avsides i en egen hall och det var nog bra då ljudnivån i den stora hallen ofta var väldigt hög. Utställare fanns det många av, de flesta var dock inriktade på behandlingar och plastik vilket inte riktigt är min grej. Jag saknade fler utställare med makeup och produkter men det tror och hoppas jag kommer nästa år. Fanns i alla fall en hel del fina nagellack att titta på, har ni inte kikat in Nubars senaste kollektion Alter Ego så är det ett måste!

Hos en av utställarna fanns det en väldigt speciell försäljare. Alla har vi väl träffat på dåliga försäljare i vårt liv men detta tog nog priset. Det hela började med att jag frågade om ett märke som de hade i sitt stånd vilket säljaren började berätta om. Men sedan ville personen att jag skulle titta på ett mineralsminkmärke och för att få mig att göra det så börjar personen förolämpa mitt smink jag hade på mig för dagen. Hur tänker man då? När jag flera gånger trycker på att jag är väldigt nöjd med det jag har så får jag höra citat från mitt eget inlägg om mineralsmink. Visst, den personen kan ju inte vetat att jag var påläst inom ämnet men jag tycker verkligen de värsta säljarna är de som ”fördummar” sina kunder. Man blir ju inte jättesugen att handla något av dem i alla fall. Nej, lite säljträning kan nog vara på sin plats till nästa mässa.

Bortsett från den lilla incidenten så tycker jag det var en kanonbra mässa. Bor ni omkring Göteborg tycker jag verkligen ni ska besöka den nästa år, då missar ni inte alla bra mässerbjudanden och tävlingar.

Dessa försäljare…
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: