Allmänt

Lush – Alla Hjärtans Dag

It’s Raining Men (69-159 kr)

En honungsfylld duschgelé för kropp och hår som doftar ljuvligt av crème brule och lämnar din hud otroligt kyssvänlig. Innehåller även vårdande aloe vera.

The Frog Prince (39 kr)

En badbomb som förhoppningsvis förvandlas till en prins efter du slänger honom i vattnet. Doftar jasmin, ros och sandalwood och förvandlar ditt bad till ett grönt, sensuellt och mjukgörande bad.

Ex Factor (39 kr)

En badbomb för den som behöver hitta någon ny kärlek i livet. Med hjälp av lite vatten och en göra-slut teori, kommer denna badbomb upplösas i en virvel av ylang ylang och vaniljdoft i blått vatten för att avslöja ett litet rosa godis hjärta. Mixen av essentiella oljor kommer att lämna dig lycklig, utvilad och redo att träffa någon ny.

Magic Mushroom (49 kr)

Ett sött och delikat sällskap i badkaret. Doften är en blandning av vanilj och jordgubbe. Smula ned under rinnande vatten för härligt doftande bubblor som mjukar upp din hud.

Be Mine (399 kr)

Innehåller: Magic Mushroom bubbelbit, The Frog Prince badbomb, It’s Raining Men duschgelé, Sex Bomb badbomb, Sugar Babe sockerskrubb, Soft Coeur massagebit samt en Lush parfym i fast form.

Ett paket som innehåller en sexig blandning av sex härliga behandlingar som försäkrar dig om att den du älskar blir din på Alla Hjärtans Dag. Inspirera någon att sjunka ner i ett marshmallow- bad och låt det regna män i duschen. Allt förpackat i en återanvändbar box så att personen kan bli påmind om hur mycket du älskar just henne/honom.

Lush – Alla Hjärtans Dag
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: