Recenserat

Matrix Intensive Strengthening Masque

matrix-biolage-fortetherapie-intensive-strengthening-masque

Behöver ditt hår mycket fukt? Då är denna inpackningen ett hett tips. Intensive Stregthening Masque från Matrix är en reparerande inpackning som är perfekt för ett skadat eller torrt hår. Mitt hår blir väldigt lätt torrt och kräver mycket fukt (inte så mycket oljor) så därför bestämde jag mig för att testa den här inpackningen.

Jag använder den tillsammans med det sulfatfria schampot från Goldwell och har fått ett jättebra resultat! Håret blir mjukt och silkigt, men inte nedtyngt (det orkar locka sig mer). Upplever också att det håller sig återfuktat längre än vanligt. Toppbetyg från mig alltså!

Matrix produkter finns att köpa hos bland annat Lyko.

Matrix Intensive Strengthening Masque
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Elin 12 december, 2013 at 22:26

  Och alltså även godkänd för balsammetoden får man anta? :)

  • Reply Stina 13 december, 2013 at 18:44

   Oj, men hur kunde jag missa att skriva det? Självklart är den godkänd! :-)

   Kram Stina

 • Reply Anne 13 december, 2013 at 21:50

  hej och tack för en bra sida! Mitt hår som är självlockigt blir lätt torrt och risigt. En fråga – hur vet man om håret behöver fukt eller oljor? Ibland tar jag olja (mandelolja från apoteket) kvällen före jag ska tvätta håret. Provar balsammetoden sedan i somras och tycker nog det är mindre risigt nu, men har märkt att om det blir för mjukt så försvinner lockarna också snabbare…

  • Reply Stina 18 december, 2013 at 03:53

   Hej Anne,

   Tack snälla du :-) Olja gör håret mjukt och ”stänger in” fukten i det, men använder man olja på hår som är torrt så kommer det inte hjälpa något. Så tänker jag i alla fall! Det är sant att lockarna kan försvinna om håret blir för mjukt, då kan man testa ett lättare balsam ett tag eller ett sulfatfritt schampo för att lätta upp håret och lockarna igen.

   Kram Stina

   • Reply Julia 25 december, 2013 at 22:48

    Hej! Jag har också vågigt och torrt hår och har använt olja efter jag duschat i syfte att motverka det torra, men inser nu att det kanske inte är vad mitt hår behöver. Men vad kan man använda istället för olja som återfuktar, vad använder du tex? Jag har en arganolja från John Masters så känns onödigt att slänga den nu, men kan torrt hår bli sämre av olja, känns som att det borde hjälpa mot nåt i alla fall.. Tack!

 • Reply Marie M 19 december, 2013 at 12:57

  Hej Stina!

  Jag tror att en oljig inpackning kan passa mig. Jag har kollat in dina listor men tycker inte att det finns något riktigt oljigt där, mest fuktiga. Kan du tipsa om något som är oljigt? Jag har letat ett tag och prövar just nu Elvitals inpackning men är inte riktigt nöjd, så därför var det bra att jag såg detta inlägg så att jag får ändan ur vagnen och frågar dig om detta.

  Jag har också en fråga om leave-in-balsam. Hur använder du dem? Jag såg Kiehls i din lista tex.

  Med vänlig hälsning

  • Reply Stina 20 december, 2013 at 00:31

   Hej Marie,

   Rescue Repairing Treatment från Naked Bodycare, Finishing Treatment från Rahua och Weleda Oat Replenishing Treatment är tre inpackningar med oljor.

   Jag använder leave-inbalsam då och då, har i det i vått hår och låter det sitta i sen helt enkelt. Använder det ibland även i torrt hår för att fräscha upp lite grann.

   Kram Stina

 • Reply Marie M 27 december, 2013 at 21:55

  Tack för svar Stina!

  Ang leave in-balsamet, du menar att du tvättar håret med det (eller ett annat balsam) och sedan låter det sitta kvar i topparna?

  • Reply Stina 29 december, 2013 at 21:21

   Tar i leave-in balsamet efter att jag haft i mitt vanliga balsam, sköljt ur det och kramat ur vattnet ur håret. Låter det sitta kvar i sen.

   Kram Stina

 • Reply Marie M 31 december, 2013 at 21:47

  Det är suveränt. Säkert väldigt bra för håret pga tidsbrist då man inte kan/orkar göra inpackning varje gång. Tack.

  Tack också för ditt nyårsinlägg. Vad kul att få höra lite mer om dig :-)

  • Reply Stina 3 januari, 2014 at 11:26

   Ja absolut. Har märkt att det även hjälper håret behålla värmestylingen längre och det är ju ett stort plus!

   Åh vad roligt att höra :-)

   Kram Stina

  Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: