Blandat

Svar på frågor och lussebullsbak

Har precis blivit klar med att svara på massor av frågor från er i både kommentarer och på mailen. Det är så himla roligt att ni frågar så mycket tycker jag! Försöker svara er så snabbt jag kan men ibland tar det lite tid, dock försöker jag skriva så utförliga svar som möjligt och det hoppas jag uppskattas. Så fortsätt fråga på vad ni än undrar om så ska jag försöka hjälpa er :-)

Fick ett mail i veckan om att SYOSS släpper två nya hårvårdslinjer, varav en av dem verkade intressant. Silicone Free Repair & Fullness heter linjen och ska alltså vara helt utan silikoner, paraffiner och parabener. Har bett om ingredienslistor på produkterna och funkar dem med balsammetoden återkommer jag med mer info och bilder. De ska ha kommit ut på marknaden redan under oktober så nån av er kanske till och med redan hunnit testa dem?

Dagens aktivitet.. Tänk att det bara är 22 dagar kvar till jul!

Svar på frågor och lussebullsbak
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply ELSA 3 december, 2012 at 19:18

  Hej! Jag är nybörjare med balsammetoden och använder mig av Gliss Liquid Silk Balsam som vårdande balsam, men jag blev osäker om det verkligen är godkänt? Det var väldigt många ingredienser, men de första (och viktigaste vad jag vet?) är:

  Aqua, Cetaryl Alcohol, Quaternium-87, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Hydrolyzed Silk, Sericin, Panthenol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin, Stearamidopopyl Dimethylamine, Glyceryl Stearate, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Propylene Glycol, Ceteareth-20, Citric Acid

  Så, vet du om balsamet är godkänt? Tack på förhand :)

 • Reply ELSA 3 december, 2012 at 19:32

  Upptäckte nyss att det inte var godkänt då det innehöll Dimethicone… Men tack för svaret! Ska kolla in listan med godkända och köpa ett annat! Kram

 • Reply Jonna 4 december, 2012 at 20:42

  Hejhej!
  Jag har lite problem med håroljor.. Söker som en galning efter några håroljor som passar balsammetoden, men det är så svårt att veta då det inte står innehållsförteckning på alla (har hört att många håroljor har massa silikon i sig)..
  Kan du ge tips på håroljor?
  Har hört att kokosolja är bra, men ska det då vara kallpressad eller går det med i princip vad som helst? :)

 • Leave a Reply

  %d bloggare gillar detta: