Allmänt

Inspiration inför julen

sienna

Sienna Millers urborstade hollywoodlockar och röda läppar från GI Jones premiären i augusti tycker jag passar perfekt nu när julen snart är här. Den går snabbare än man tror att återskapa med dessa enkla steg.
Håret

Börja med att bena upp håret i en snedbena. Gör sedan en bottentuppering (tupera bara i rötterna) och slätkamma det översta lagret. Håret ska ligga slätt utan något rufs men ändå ha volym när du är klar.

Locka hela håret i etapper med en stor locktång. Börja lockarna i öronhöjd ungefär. Ha inte för bråttom och tänk på att det inte går snabbare om du tar större slingor utan då får du bara göra om det.

Borsta igenom lockarna ett par gånger.

Använd silikondroppar i hela håret för att få maximal glans.

Spraya håret med en lätt fixerande spray. Klart!

Sminket

Applicera din favoritfoundation. Använd gärna ett mineralpuder som ger ett naturligare resultat och låter din egen hy lysa igenom.

Plocka brynen om det behövs, borsta dem sedan på plats. Fixera dem med hårspray eller brynvax.

Sienna har knappt några skuggor alls på ögonen, men vill du ha lite grann kan du lägga en ljusbrun skugga i globlinjen och under ögat, tona ut den ordentligt så du inte har några skarpa kanter.

På med favoritmaskaran.

Svep en bronzer svagt på kinderna.

Måla sedan på ett rött läppstift. Använd en pensel i kanterna och försök få alla linjer symmetriska och jämna. Bit av mot ett papper. Pudra försiktigt över kanterna och måla sedan på ett andra lager läppstift. Bit av färgen mot ett papper igen. Se till att du inte fått något läppstift på tänderna. Klart!

Inspiration inför julen
Gillar du inlägget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: